reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mnie właśnie drażni ta apka bo jak dla mnie ona do D… pokazuje
Ja ją bardzo lubię, no ale u mnie testy są bardzo czytelne, od momentu pik di 4 dni nawet się trzymają barwą.
REWELACJA💚. Hotel pierwsza klasa, wczoraj mnie pani wymasowała za wszystkie czasy w SPA.

Wczoraj siedzieliśmy od 20 do 22 w jacuzzi na dworze, mąż przemycił drinki w butelce po soku i ja obserwowałam pełnię- tak świętowałam urodziny 😃.
Będę polecać Świeradów i okolice- sporo też pozwiedzaliśmy, bo i do Czech podjechaliśmy, i w góry poszliśmy.

Naładowałam baterie zdecydowanie.
Wspaniałe urodziny -Wszystkiego najlepszego 🎂🍾

reklama
nie musisz :) jak Ci się nie chce, to olej to, to nie jest jakiś wymóg czy coś. Od samego mierzenia temperatury w ciążę nie zajdziesz :) ba, temperatura Ci nie powie, że owu nadchodzi - po niej dopiero po kilka dniach możesz wywnioskować czy i kiedy owu była (z pewnym prawdopodobieństwem, a nie pewnością). Więc jak Ci się nie chce, to nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia :)
Tak tak wiem fajnie by było żeby tylko mierzenie temperatury wystarczyło aby się udało. Pozostanę chyba przy moich owulaczkach 😁 może za jakiś czas zdecyduje się na mierzenie temperatury ale dziękuję za rady 😘

Tak tak wiem fajnie by było żeby tylko mierzenie temperatury wystarczyło aby się udało. Pozostanę chyba przy moich owulaczkach 😁 może za jakiś czas zdecyduje się na mierzenie temperatury ale dziękuję za rady 😘
zawsze do usług :) gdybyś się zdecydowała i miała pytania jak się do tego zabrać, to chętnie pomożemy :)

na tym etapie to wiadomo, wróżenie z fusów, ale nie wiem czy dzisiaj nie masz owu. Ja mam w dniu piku wzrost temperatury, w dniu owu mam spadek, no a dzień po owu znów w gooooooore. Więc w sumie ta zwyżka 6.01 może być pikiem lh (i na co wskazuje test - gdybyś zrobiła o np. 18 to może by Ci wyszedł pozytywny?) i dzis owu. Ciekawe jak jutro temp i usg.

A, tylko jak masz jutro to USG o świcie, to jakby tam odpukać nie było ani pęcherzyka ani ciałka żółtego, to się nie martw. Ostatnio gdzieś rozkminialysmy, że jak się pójdzie na usg za wcześnie po owu, to można złapać moment, że pęcherzyka już nie ma, a ciałko żółte jeszcze nie jest widoczne
No jest szanse, że dziś owu, bo zawsze dołek jest temp., a potem wzrost, ale ciężko powiedzieć bo 3 dni miałam zakręcone 🙈, pomiary nie wiem na ile dobre, także czekam na usg jutro i zobaczę co wyjdzie, seks był 6,7 dziś poprawimy 😅. Jutro niezbyt mam okazję poprawiać😅, no chyba, że bd duże pecherzyki przed owu, to będę coś kombinować 😅😅😅

A wy co polecacie z fajnych seriali/filmów na netflixie 😅. Bo ja dużo tam gdzieś oglądałam, ale zawsze potem zapominam też tytuły, a ciężko mi coś później znaleźć.
Z tych co ja polecam pamiętam to Outlander, czarna lista, good the doctor, cudowne dziecko, gambit królowej, kim jest Anna, 1899. To co pamiętam😅

reklama
Do góry