reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Teraz jest już ok . Chociaż co niedziele musi być u mamci na obiadku . Mężu wgl jest bardzo rodzinny .
Jego mama myślała ze będzie mogła się wtrącać w nasz związek , kiedyś potrafiła 2x dziennie do mnie dzwonić ale przestałam odbierać tel , poznała już mnie i wie ze nie ma co sie do nas wtryniac i wypytywać nawet o moje zdrowie . Ogólnie jestem straszna zołza i bardzo rzadko odwiedzam teściów może 6x do roku max 🤭
bycie rodzinnym a wtrącanie się to są dwie różne sprawy i dobrze, że postawiłaś granicę. Moja teściowa była słabą matką, jest też słabą babcią ale to dzięki mnie ma lepszy kontakt z synem niż miała wcześniej.
A czy teściowa Twoja wie o staraniach?

reklama
Bardzo długo sobie odmawiałam alkoholu l, ale z czasem stwierdziłam że nie ma to sensu skoro starania trwają i trwają i trwają
Właśnie też tak myślę że to trochę sensu nie ma, chociaż jakieś tam obawy w głowie są. Ale z drugiej strony tyle kobiet zachodzi w ciążę przez "wpadkę", bez starań gdzie żadnych wyrzeczeń nie stosuje i zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci... No nic spróbuję podejść do tematu na luzie, tak jak mówicie, przecież nie wiadomo ile starania potrwają a trzeba żyć normalnie 😅

Najlepszego, spełnienia marzeń wszelkich i pomyślności!🎂🌺

@Lady With Cats
Excited Happy Birthday GIF by Kiki
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny😙.

Cześć dziewczyny! Wracam do Was po ciężkiej chorobie. 3 dni gorączki, do dzisiaj mega kaszel, zatkane ucho i słaba jestem cholernie. Szkoda ,że wszystko wypadło w dni płodne 🙄ale Cieszę się, że powoli mam comeback do żywych 💪
Wracaj do zdrowia 💪✊✊
Nie odmawiam sobie %, pizzy i innych rzeczy, na które mam ochotę pomimo diety, starań its bo bym zwariowała.
A nawet gdyby doszło do ew. zapłodnienia to zanim zarodek zacznie czerpać od mamy to co najlepsze mija jakiś czas.
Wszystko na luzie ale wiadomo z głową
I malo tego on z Ciebie ściągnie co najlepsze, nawet kiedy jesz fastfood i inne takie, nawet jak mu nie dostarczysz witamin, bo tak to działa, ewentualnie my zostaniemy na pograniczu witaminowym.

reklama
Ja testowałam wczoraj, była lipa ale wczoraj miałam trochę śluzu z domieszką koloru jasnobrązowego a potem dosłownie troszeczkę krwi, dosłownie 3 krople. Myślałam, że małpa się rozkręci ale po godzinie już od tego było czysto. Nie wiem, czy to coś zwiastuje, ale czekam cierpliwie, chociaż czuję się jakbym zaraz miała dostać okres 🤷🏼‍♀️

Do góry