Kaala
Fanka BB :)
Jak wróci to mu jebneMoj Stary tez mi tak ostatnio wylazl jak mialam gorączkę. Myślałam, że mu jebne. Współczuję Ci i trzymaj sie tam :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wróci to mu jebneMoj Stary tez mi tak ostatnio wylazl jak mialam gorączkę. Myślałam, że mu jebne. Współczuję Ci i trzymaj sie tam :*
A stało Ci się coś kiedyś po gorączce?
Weekend jest, daj chłopu żyć mój właśnie wrócił z baru bo się tańce zaczęły, a on nie lubi
A wcześniej zapowiadał, ze jest umówiony? Bo gdyby mój był umówiony, a ja bym miała gorączkę, to kazałabym mu isc, mimo, ze ja mam gorączkę Taki trudny relacyjny materiał ze mnieOgólnie nigdy nie miewam gorączki , jak już mam 37 to jestem nie do życia , ledwo co pójdę siku , potrzebuje wtedy więcej uwagi .
No i tak jest tym razem . Mam gorączkę. A on oznajmił mi ze wychodzi się napić i nie wie kiedy wróci. No super , świetnie , nie daj Bóg by mi coś się stało poważniejszego i ****
Oni zawsze maja wczujcie czasu żeby wyjśćNo nie wiem bo ostatnio kiedy miałam gorączkę miałam naście lat
My ci zapewnimy opiekę onlineWiesz ja mu nie bronię wychodzić , ale chociaż raz mógłby trochę pomyśleć ze trzeba się zająć żona bo potrzebuje opieki
Nie właśnie nic nie mówił , wypalił to leżąc już w łóżku ze wychodzi bo dostał wiadomość …. Także wiecieA wcześniej zapowiadał, ze jest umówiony? Bo gdyby mój był umówiony, a ja bym miała gorączkę, to kazałabym mu isc, mimo, ze ja mam gorączkę Taki trudny relacyjny materiał ze mnie
A powiedzialas mu ej ziom, ale ja sie bardzo zle czuje i I could really use your care? Jestem fanką jasnej komunikacji w związkuNie właśnie nic nie mówił , wypalił to leżąc już w łóżku ze wychodzi bo dostał wiadomość …. Także wiecie
Ja odpuszczam. Kładę się do lozka wspólnie, przytulam, klaki fruwają. Czasem lepiej tak. Naprawdę. Dzisiaj zdrowi- pomopowalismy wspólnie, ale jak któreś chore- to lepiej przytulakiJak facet jest chory w domu to przecież koniec świata.
Trzeba usługiwać do łóżka przynosić .
Dzisiaj miał problem poodkurzać bo kłaków tyle ze dramat i wstyd jakby ktoś miał przyjść
Powiedział ze idzie tylko na chwile. No co mogę Wam więcej powiedziećA powiedzialas mu ej ziom, ale ja sie bardzo zle czuje i I can really use your care? Jestem fanką jasnej komunikacji w związku