reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Już za 5 dni...

scream queens billie lourd GIF
ja będę tetsować bardzo wcześnie, bo mam schizę biochemową. Więc myślę, że właśnie 8dpo zacznę

Ten ovarin to na własną rękę

To w sumie tak już w akcie desperacji zaczełam brać , bo jakieś tam zaburzenia hormonalne mam... i nie wiem bo wczoraj powinnam dostać okres a dzisiaj nic ....
Hm… zależy na czym Ci zależy, jeśli na inozytolu to są lepsze np. z aliness. Jeśli bierzesz suplementy ciążowe to już bierzesz wystarczający kwas foliowy, a to łatwo przedawkować. Jeśli potrzebujesz b12 to lepiej ze swansona dobrać dawkę. Ovarin to np. bierze moja siostra, która słabo miesiączkuje i bez duphaston nie miewała miesiaczki w ogóle przez pół roku. Po ovarinie jakoś tam co 40-60dni ma

Cześć wszystkim. Można do was dołączyć? Mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek. Ponad rok temu mialam poronienie zatrzymane w 8 tygodniu. Tak chciałabym spróbować jeszcze raz z ciąża bo od zawsze marzyła mi sie trójka dzieci. Jednakże lata tez juz swoje mam i nie będzie latwo ale chciałabym jeszcze spróbować. Podchodzę na luzie i zobaczymy. Poproszę o wpisanie na testowanie na 20go stycznia.
Hej, witaj! Uwierz, mamy tu na forum sporo dziewczyn w Twoim wieku starających się jak i w ciąży. Powodzenia! :)

Cześć wszystkim. Można do was dołączyć? Mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek. Ponad rok temu mialam poronienie zatrzymane w 8 tygodniu. Tak chciałabym spróbować jeszcze raz z ciąża bo od zawsze marzyła mi sie trójka dzieci. Jednakże lata tez juz swoje mam i nie będzie latwo ale chciałabym jeszcze spróbować. Podchodzę na luzie i zobaczymy. Poproszę o wpisanie na testowanie na 20go stycznia.
Witaj!
Wiekowo bliźniaczko😊

Hm… zależy na czym Ci zależy, jeśli na inozytolu to są lepsze np. z aliness. Jeśli bierzesz suplementy ciążowe to już bierzesz wystarczający kwas foliowy, a to łatwo przedawkować. Jeśli potrzebujesz b12 to lepiej ze swansona dobrać dawkę. Ovarin to np. bierze moja siostra, która słabo miesiączkuje i bez duphaston nie miewała miesiaczki w ogóle przez pół roku. Po ovarinie jakoś tam co 40-60dni ma
No ja wcześniej brałam mama dha i przestałam na konto ovarinu i jajniki mi zaczeły bardziej pracować. A w 1 i 2 był kwas foliowy.. wiec narazie biore ovarin..

reklama
Do góry