reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
To brzmi dość dziwnie ale ja mam wrażenie ostatnio że całe swoje uczucia z tęsknoty za macierzyństwem przelewam na naszego Labradora. Normalnie ojojoj i ciu ciu ciu jak przychodzi wieczór i jesteśmy już wszyscy w domu:D
Ja od zawsze byłam kocią mamą 😂. Ale tak się śmieje, że nie będzie to będę niańczyć kota jako dziecko😂😂. Wszystkie filmy z kotami mnie bawia i rozczulają 😂, a mamy tu parę kocich matek😁😂

Ja od zawsze byłam kocią mamą 😂. Ale tak się śmieje, że nie będzie to będę niańczyć kota jako dziecko😂😂. Wszystkie filmy z kotami mnie bawia i rozczulają 😂, a mamy tu parę kocich matek😁😂
To ja psy ponad wszystko! Kotki też kocham ale pieski to moje żyćko:) Chciałam drugiego w tym roku, ale mąż nie chce się zgodzić. Dwa dni temu mieliśmy super okazje, bo ktoś wyrzucił do lasu takiego pieska, no zobaczcie:( ale już znalazł domek całe szczęście💛

Załączniki

• IMG_7018.JPG
    IMG_7018.JPG
    78,2 KB · Wyświetleń: 44
Dziś 7/8dpo, ból podbrzusza jak na @, szczególnie z lewej strony, trochę lewy jajnik pobolewa, prawa storna nic a nic nie ciągnie. Trochę mnie też lewa noga ciągnie tak reumatyczne nie wiem jak to określić :oo:Tempki nie mierzę, bo nie robiłam tego w tym cyklu. Piersi pełniejsze ale ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić, bo robiłam wczoraj trening góry i mam delikatne zakwasy;/ Wkurza mnie to, dyskomfort niesamowity;/ głownie jak siedzę albo leżę. Chyba znowu bóle po owulacji robią sobie ze mnie jaja:(
Wyciągam mojego gdzieś w weekend na miasto, chyba wyskoczymy na Wrocław, muszę wyjść z domu bo dostanę pierdolca:)
Czekam na Twój teścik 🥰💚🍀

To ja psy ponad wszystko! Kotki też kocham ale pieski to moje żyćko:) Chciałam drugiego w tym roku, ale mąż nie chce się zgodzić. Dwa dni temu mieliśmy super okazje, bo ktoś wyrzucił do lasu takiego pieska, no zobaczcie:( ale już znalazł domek całe szczęście💛
Ja też kocham psiaki, ale nie mam czasu dla nich, więc nie chce im krzywdy tym robić 😪, a kot tam akurat się wysypia 😂. Ja jetsem wielka fanką owczarków niemieckich, jak kiedyś miałam więcej czasu to miałam psiaki 😂

Ja też kocham psiaki, ale nie mam czasu dla nich, więc nie chce im krzywdy tym robić 😪, a kot tam akurat się wysypia 😂. Ja jetsem wielka fanką owczarków niemieckich, jak kiedyś miałam więcej czasu to miałam psiaki 😂
Ja chodzę zawsze na spacery rano, a mąż wieczorem. Głownie mam pracę weekendową a poza sezonem zdalną, więc mam na to czas żeby z nim wyjść a poza tym motywuje mnie do ruchu:D Bo pewnie wcale nie odeszłabym od komputera;/

Ja chodzę zawsze na spacery rano, a mąż wieczorem. Głownie mam pracę weekendową a poza sezonem zdalną, więc mam na to czas żeby z nim wyjść a poza tym motywuje mnie do ruchu:D Bo pewnie wcale nie odeszłabym od komputera;/
No to super. My z mężem jesteśmy sporo po za domem, w weekendy też często jesteśmy na torach itd. Więc sporo nas nie ma, a wiem, że psiak potrzebuje spaceru, zabawy, sfokusowania się. A moja babcia kitełkowa potrzebuje chwilę zabawy, a potem co najwyżej kolan czy ręki żeby się wyspać, albo po chrapać mi obok jak pracuje zdalnie 😂😂

reklama
Do góry