reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
To brzmi dość dziwnie ale ja mam wrażenie ostatnio że całe swoje uczucia z tęsknoty za macierzyństwem przelewam na naszego Labradora. Normalnie ojojoj i ciu ciu ciu jak przychodzi wieczór i jesteśmy już wszyscy w domu:D
Ja od zawsze byłam kocią mamą 😂. Ale tak się śmieje, że nie będzie to będę niańczyć kota jako dziecko😂😂. Wszystkie filmy z kotami mnie bawia i rozczulają 😂, a mamy tu parę kocich matek😁😂

Ja od zawsze byłam kocią mamą 😂. Ale tak się śmieje, że nie będzie to będę niańczyć kota jako dziecko😂😂. Wszystkie filmy z kotami mnie bawia i rozczulają 😂, a mamy tu parę kocich matek😁😂
To ja psy ponad wszystko! Kotki też kocham ale pieski to moje żyćko:) Chciałam drugiego w tym roku, ale mąż nie chce się zgodzić. Dwa dni temu mieliśmy super okazje, bo ktoś wyrzucił do lasu takiego pieska, no zobaczcie:( ale już znalazł domek całe szczęście💛

Załączniki

• IMG_7018.JPG
    IMG_7018.JPG
    78,2 KB · Wyświetleń: 51
Dziś 7/8dpo, ból podbrzusza jak na @, szczególnie z lewej strony, trochę lewy jajnik pobolewa, prawa storna nic a nic nie ciągnie. Trochę mnie też lewa noga ciągnie tak reumatyczne nie wiem jak to określić :oo:Tempki nie mierzę, bo nie robiłam tego w tym cyklu. Piersi pełniejsze ale ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić, bo robiłam wczoraj trening góry i mam delikatne zakwasy;/ Wkurza mnie to, dyskomfort niesamowity;/ głownie jak siedzę albo leżę. Chyba znowu bóle po owulacji robią sobie ze mnie jaja:(
Wyciągam mojego gdzieś w weekend na miasto, chyba wyskoczymy na Wrocław, muszę wyjść z domu bo dostanę pierdolca:)
Czekam na Twój teścik 🥰💚🍀

To ja psy ponad wszystko! Kotki też kocham ale pieski to moje żyćko:) Chciałam drugiego w tym roku, ale mąż nie chce się zgodzić. Dwa dni temu mieliśmy super okazje, bo ktoś wyrzucił do lasu takiego pieska, no zobaczcie:( ale już znalazł domek całe szczęście💛
Ja też kocham psiaki, ale nie mam czasu dla nich, więc nie chce im krzywdy tym robić 😪, a kot tam akurat się wysypia 😂. Ja jetsem wielka fanką owczarków niemieckich, jak kiedyś miałam więcej czasu to miałam psiaki 😂

Ja też kocham psiaki, ale nie mam czasu dla nich, więc nie chce im krzywdy tym robić 😪, a kot tam akurat się wysypia 😂. Ja jetsem wielka fanką owczarków niemieckich, jak kiedyś miałam więcej czasu to miałam psiaki 😂
Ja chodzę zawsze na spacery rano, a mąż wieczorem. Głownie mam pracę weekendową a poza sezonem zdalną, więc mam na to czas żeby z nim wyjść a poza tym motywuje mnie do ruchu:D Bo pewnie wcale nie odeszłabym od komputera;/

Ja chodzę zawsze na spacery rano, a mąż wieczorem. Głownie mam pracę weekendową a poza sezonem zdalną, więc mam na to czas żeby z nim wyjść a poza tym motywuje mnie do ruchu:D Bo pewnie wcale nie odeszłabym od komputera;/
No to super. My z mężem jesteśmy sporo po za domem, w weekendy też często jesteśmy na torach itd. Więc sporo nas nie ma, a wiem, że psiak potrzebuje spaceru, zabawy, sfokusowania się. A moja babcia kitełkowa potrzebuje chwilę zabawy, a potem co najwyżej kolan czy ręki żeby się wyspać, albo po chrapać mi obok jak pracuje zdalnie 😂😂

reklama
Do góry