Wika.00
Fanka BB :)
Bardzo przystępne ceny. W jakim jestes kraju?
Niemcy, dodam jeszcze tylko ze za wszystko płaciłam sama, bez dofinansowania kasy chorych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo przystępne ceny. W jakim jestes kraju?
Niestety ode mnie negatywHejka
Dawać tutaj pozytywne testy ! czekam na info z niecierpliwością
Niby miał się dodać załącznik ze zdjęciem, ale jakiś problem, ale w sumie nie ma po co ewidentnie biało.Hejka
Dawać tutaj pozytywne testy ! czekam na info z niecierpliwością
A ile masz jeszcze do okresu ?Niestety ode mnie negatyw
Możliwe ze za duża rozdzielczość musisz trochę uciąć zdjecieNiby miał się dodać załącznik ze zdjęciem, ale jakiś problem, ale w sumie nie ma po co ewidentnie biało.
Ponawiam moje wczorajsze pytanie a może lepiej przed owu będę wdzięczna za odpowiedźA powiedzcie mi bo chce iść do lekarza z moimi wynikami ale chciałam iść tak żeby było po owu niech lekarz zobaczy czy coś się zadziało to ile dni po owu najlepiej iść? Doradźcie
Rozumiem, ja tez niestety nie łapie się na żadne dofinansowania, nie mam pakietów medycznych a moje małe miasteczko jest bardzo dalekie od dofinansowania do prokreacji albo ivf na leczenie do teraz wydałam już GRUBE tysiące a myśle, ze jeszcze duuuuuuzo przede mną bo chcemy podejść do in vitro.Niemcy, dodam jeszcze tylko ze za wszystko płaciłam sama, bez dofinansowania kasy chorych
Ja zakupilam tym razem. Nie chce cieni.a zamawiałaś babypany?
Ja mam z testeo i jestem zadowolonaJa zakupilam tym razem. Nie chce cieni.
Rozumiem, ja tez niestety nie łapie się na żadne dofinansowania, nie mam pakietów medycznych a moje małe miasteczko jest bardzo dalekie od dofinansowania do prokreacji albo ivf na leczenie do teraz wydałam już GRUBE tysiące a myśle, ze jeszcze duuuuuuzo przede mną bo chcemy podejść do in vitro.
Niemniej iui w Twoim przypadku wyszło bardzo przyzwoicie finansowo, a orientujesz się jaki jest koszt ivf?