Bolilol
Fanka BB :)
a trenowałaś na oebisticku dziś?w ogóle po pracy zrobiłam owulaka i już blady jak doopa, więc już jutro spodziewam się bladzioszków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a trenowałaś na oebisticku dziś?w ogóle po pracy zrobiłam owulaka i już blady jak doopa, więc już jutro spodziewam się bladzioszków.
jeszcze mam zamiara trenowałaś na oebisticku dziś?
gratulujeCzęść z Was nie zagląda na Staraczki a ja się zapisałam na testowanie więc tutaj też wklejam
Dziękujemy za cierpliwość i kciuki <3
Robiłam testy od 2dpt, 4dpt był biały - wieczorem zaczął mnie boleć brzuch. Nastrój mieliśmy wisielczy... Nie mogłam spać, o 4 w nocy zrobiłam test, na którym był jakiś cień. Widoczny tylko pod kątem ale generalnie ja w życiu nie miałam cienia na teście. O 7 zrobiłam kolejny test, znowu taki cień - Stary też to widział. Na zdjęciu nie widać nic. Pojechałam o 15 na betę, żeby chociaż wyłapać biochem.
Wynik bety 5dpt:
Zobacz załącznik 1481410
Zaczęło się nerwowe oczekiwanie, głównie leżenie, magnez i Nospa.
Dzisiaj 7dpt:
Zobacz załącznik 1481411
Przyrost:
Zobacz załącznik 1481412
Testy z dzisiaj (wszystkie o czułości 10):
Zobacz załącznik 1481413
Jeszcze różnie może być ale ryczymy ze szczęścia i cieszymy się, że mamy już tyle <3.
Mandarynka się urządza <3
PS Zobaczcie jakie blade testy a jaka beta Dla tych co się sugerują bladością testu ...
ale mam nadzieję, że oprócz pinków masz jeszcze coś? Do potwierdzenia?nieeee, pinki, ale ilość hurtową te baby costam będą następne
A ja popieram! Po swoich własnych przejściach z pinkoem zaopatrzyłam się w babyplanyale mam nadzieję, że oprócz pinków masz jeszcze coś? Do potwierdzenia?
Ciocia Lady mówi, trzeba mieć kilka rodzajów do potwierdzenia!
nie mam, mam tylko pinki, jak będzie trzeba, to będę potwierdzać betąale mam nadzieję, że oprócz pinków masz jeszcze coś? Do potwierdzenia?
Ciocia Lady mówi, trzeba mieć kilka rodzajów do potwierdzenia!
Ej ej, proszę o pozytywne myślenie i codzienne trzonowanie od dziś. Amen
Wczoraj miałam smutek i stwierdziłam fakty, ale nie poddałam się, bo zrobiłam listę zakupów, od dziś wszystko będę żarła na endometrium i tyle co mogę zrobić .Rozumiem. Ale ty zawsze każesz nam nie tracić nadziei i próbować dalej, więc stosuj się do swoich rad
Najważniejsze pozytywne myślenie a co do badań nie wypowiem się bo niestety nie znam sięWczoraj miałam smutek i stwierdziłam fakty, ale nie poddałam się, bo zrobiłam listę zakupów, od dziś wszystko będę żarła na endometrium i tyle co mogę zrobić .
Dziś nawet doszukałam się opisu i nawet dowiedziałam się, że mam przodozgięcie, a kiedyś o tyłozgięciu pisałyście i się zastanawiałam jak u mnie bo mi nikt tego nie mówił .
Bardzo przystępne ceny. W jakim jestes kraju?U mnie wyglądało to tak
Badania hormonalne zrobiłam u gina wiec za darmo
Badania grupy krwi i na cytomegalię -80€
Badanie krwi dzień przed inseminacją (LH, estrogen i coś tam jeszcze)- 50€
Ovitrelle - 60€
Inseminacja - 270€
Narzędzia do inseminacji - 30€
Przygotowanie nasienia - 50€
Famenita (prog) - 50€