reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Część z Was nie zagląda na Staraczki a ja się zapisałam na testowanie więc tutaj też wklejam ;)

Dziękujemy za cierpliwość i kciuki <3

Robiłam testy od 2dpt, 4dpt był biały - wieczorem zaczął mnie boleć brzuch. Nastrój mieliśmy wisielczy... Nie mogłam spać, o 4 w nocy zrobiłam test, na którym był jakiś cień. Widoczny tylko pod kątem ale generalnie ja w życiu nie miałam cienia na teście. O 7 zrobiłam kolejny test, znowu taki cień - Stary też to widział. Na zdjęciu nie widać nic. Pojechałam o 15 na betę, żeby chociaż wyłapać biochem.

Wynik bety 5dpt:

Zobacz załącznik 1481410

Zaczęło się nerwowe oczekiwanie, głównie leżenie, magnez i Nospa.

Dzisiaj 7dpt:

Zobacz załącznik 1481411

Przyrost:

Zobacz załącznik 1481412

Testy z dzisiaj (wszystkie o czułości 10):

Zobacz załącznik 1481413

Jeszcze różnie może być ale ryczymy ze szczęścia i cieszymy się, że mamy już tyle <3.

Mandarynka się urządza <3

PS Zobaczcie jakie blade testy a jaka beta ;) Dla tych co się sugerują bladością testu :p...
gratuluje 😍😍😍😍

Ej ej, proszę o pozytywne myślenie i codzienne trzonowanie od dziś. Amen 😘🤞
Rozumiem. Ale ty zawsze każesz nam nie tracić nadziei i próbować dalej, więc stosuj się do swoich rad 😀
🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Wczoraj miałam smutek i stwierdziłam fakty, ale nie poddałam się, bo zrobiłam listę zakupów, od dziś wszystko będę żarła na endometrium i tyle co mogę zrobić 😁😂.

Dziś nawet doszukałam się opisu😂 i nawet dowiedziałam się, że mam przodozgięcie, a kiedyś o tyłozgięciu pisałyście i się zastanawiałam jak u mnie bo mi nikt tego nie mówił 🙈.

Załączniki

• Screenshot_20230105_062234.jpg
    Screenshot_20230105_062234.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Wczoraj miałam smutek i stwierdziłam fakty, ale nie poddałam się, bo zrobiłam listę zakupów, od dziś wszystko będę żarła na endometrium i tyle co mogę zrobić 😁😂.

Dziś nawet doszukałam się opisu😂 i nawet dowiedziałam się, że mam przodozgięcie, a kiedyś o tyłozgięciu pisałyście i się zastanawiałam jak u mnie bo mi nikt tego nie mówił 🙈.
Najważniejsze pozytywne myślenie 💚 a co do badań nie wypowiem się bo niestety nie znam się 😔

reklama
U mnie wyglądało to tak
Badania hormonalne zrobiłam u gina wiec za darmo
Badania grupy krwi i na cytomegalię -80€
Badanie krwi dzień przed inseminacją (LH, estrogen i coś tam jeszcze)- 50€
Ovitrelle - 60€
Inseminacja - 270€
Narzędzia do inseminacji - 30€
Przygotowanie nasienia - 50€
Famenita (prog) - 50€
Bardzo przystępne ceny. W jakim jestes kraju?

Do góry