LadyCaro
Fanka BB :)
A jaka ilość ogolna? Może nadrabia dużą ilościąZe jest 1% prawidłowych plemników, reszta ma nieprawidłowa budowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka ilość ogolna? Może nadrabia dużą ilościąZe jest 1% prawidłowych plemników, reszta ma nieprawidłowa budowe
Pewnie trochę daprzykro mi - a da się to poprawić?
U mnie w małym mieście generalnie nie ma takich przychodni i itak muszę dojeżdżać do większego miasta no a tam są słabi lekarze na pakiety a ja potrzebuję kogoś kto się zainteresuje a nie odbębni 15 minut i nara. więc niestety jestem zmuszona do wizyt prywatnie jeśli chcę żeby ktoś mi pomógł...rozumiem, bardzo mi przykro, że ten luxmed taki do dupy. A może jakas przychodnia z dobrym specjalista i gabinetem usg ma podpisaną umowę z Allianz albo PZU? Może by się opłacało tak całkiem prywatnie wykupić sobie taki pakiet?
a jak się czujesz? I jak chłop to zniósł?Pewnie trochę da
Nie mogę wstawić zdjęć wszystkie za duże przycięte tez, ech.A jaka ilość ogolna? Może nadrabia dużą ilością
Pyta, czy już ma sobie sznurek i kamień szykowaća jak się czujesz? I jak chłop to zniósł?
ale ze chce sobie do trzona przywiązać, żeby był dłuższy? Powiedz mu, że to nie pomożePyta, czy już ma sobie sznurek i kamień szykować
Żeby o to mu chodziłoale ze chce sobie do trzona przywiązać, żeby był dłuższy? Powiedz mu, że to nie pomoże
600 milionow?? To nie ma sie czym martwić, serio.Nie mogę wstawić zdjęć wszystkie za duże przycięte tez, ech.
Glna ilości 600M/ proba
Ruch postępowy 60%
Ruchome 72%