reklama
K
kasiula matula
Gość
Emilcia w dzień już sobie radzi bez pieluszki nie mam jednak pomysłu jak oduzyć siusiania w nocy bo nadal zakładam jej pieluszke do spaniaa jak u Was?
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
kasiula ja też zakładam Mateuszowi pieluchę na noc. Czasem rano sucha, innym razem mokra. Próbowałam go w nocy wysadzać, ale czasem spotykam się z protestem :nieeeeeeee. Ja nie wiem, chyba musimy jeszcze troche poczekać, Mato uwielbia pić;-)przed snem tym bardziej.
U nas jest następująca zasada; jak jest pielucha to w większości sucho, jak pieluchy nie ma to powódź
U nas jest następująca zasada; jak jest pielucha to w większości sucho, jak pieluchy nie ma to powódź
K
kasiula matula
Gość
u nas raczej sie nie zdarza sucha pielucha po nocy
K
KingaP
Gość
My wysadzamy Lolę w nocy na śpiocha i jest bezproblemowo :-). Wiem, że nie uświadamia sobie ona wtedy potrzeb, ale mam poczucie, że tak powinnam ;-)
anian
Fanka BB :)
My też na początku Młodą na nocnik ok.23, ale od jakieś czasu widzę nowość: Młoda zaczyna się sama budzić na siku. Robi, pogada, kładę ją i dalej śpi.
A obawiałam się co potem będzie, czyli do kiedy bedę ją budzić
Na początku parę wpadek było (głównie przez naszą zapominalność), ale już jest oki.:-)
A obawiałam się co potem będzie, czyli do kiedy bedę ją budzić
Na początku parę wpadek było (głównie przez naszą zapominalność), ale już jest oki.:-)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
My wysadzamy Lolę w nocy na śpiocha i jest bezproblemowo :-). Wiem, że nie uświadamia sobie ona wtedy potrzeb, ale mam poczucie, że tak powinnam ;-)
Kinga ale w środku nocy czy np. przed północą?
Pytam bo do 24 do czasem jeszcze nie śpię więc ok ale potem to chyba musiałabym sobie budzik nastawiać
reklama
K
KingaP
Gość
lolcia, my wysadzamy ją koło 23, ja do północy nie wyrabiam
hihihi - nastawiać budzik
hihihi - nastawiać budzik
Podziel się: