reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy etap w życiu naszej pociechy ....czyli sadzanie na nocniczek:):)

reklama
U nas od mniej więcej 2tyg. Szymon woła "bupa" albo zanim kupa się pojawi albo jak już jest.

Cieszy mnie to bardzo, bo oznacza to, że ma już świadomość tak poważnego zdarzenia jakim jest kupa :-)

sylwia super:tak:u mnie z nocnikiem kompletna klapa...obecni kurzy sie na szafie, każda próba posadzenia na nim jaody kończy się uciekaniem i załatwianiem swoimch potrzeb fiziologicznych na panelach:szok:

i u nas postęp - Maks zaczyna kojarzyć nocnik z kupą - bo jak juz ją zrobi w pieluchę to po niego idzie przynosi i chce na nim siedzieć

pozostało mi tylko zmienić kolejność tych czynności:-D:-D:-D:-D:-D

Sylwia, Ivka i Koga- brawa dla waszych pociech za postepy nocniczkowe!!!!!!!!!!:-)

U nas regres "kupowy", bo od kiedy ma jedno spanie, to budzi się z kupą w pieluszce...:-)
A tak z ręką na sercu, to zaniedbałam naukę siusiania i chyba muszę to nadrobić....:zawstydzona/y:

widze ze u was tez roznie z nocniczkowymi przygodami :happy2: no przyjdzie czas i na to zeby nasze maluchy wolaly donosnie siusiu itp :]

u nas nocnik nadal nieakceptowany !!!!!
tylko w pampersie można przysiąść na sekunde i w nogi - chłopak nie ma czasu na głupoty będzie tam siedział jak można coś zmontować w drodze

reklama
Ale mnie Martynka przed wchwilą zaskoczyła:szok::-D:szok::-D:szok:.
Zrobiła kupkę do pampera i gdy ją przebierałam zaczęła mi sygnalizować, ze jeszcze chce. Myślałam, że nie skończyła. Posadziłam na nocnik, a ona........ZROBIŁA SIUSIU!!!!!:-):-D:-)
Jestem pod dużym wrażeniem.....:-D:shocked2::-D Poczuła, ze chce siusiu.... Może to pierwszy znak, że niedługo zacznie wołać? :-):happy2:

Do góry