reklama
A
azik
Gość
:-) :-) :-) :-)
Marlenka
Marcowa Mama 2006
U nas nocniczek narazie jako ciekawostka w łazience. Ogląda go, przestawia, ale siedzi bardzo krótko i jak zaglądam i mówię, że nic nie ma, to tak patrzy, jakby chciał zapytać: o co chodzi?? Narazie zostajemy przy ciekawostce ;-)
M
mamaoli
Gość
Maks kilka razy był z ciekawości posadzony ale poki co nocniczek parzy![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
asioczek
Fan(ka)
U nas od tygodnia sukces nocnikowy, dziennie zużywamy 2 pampersy - jeden na noc - wazy chyba 5kg rano a drugi na drzemkę dłuższą w dzień i nie zawsze bywa zmoczony. Dzisiaj byly pierwsze proby chodzenia bez pieluchy na razie tylko po domu, mam nadzieję, że już tak zostanie.
Maja miała jedno wymaganie wszelki nocniki muszą być identyczne inaczej odmawia współpracy - więc w każdym częściej odwiedzanym domu jest najzwyklejszy nocnik z kaczuszką - pani się dziwnie na mnie w sklepie patrzyła, gdy 4 identyczne nocniki ciągnęłam.
Jeden z nocników na stałe jeżdzi z nami w samochodzie ....
Maja miała jedno wymaganie wszelki nocniki muszą być identyczne inaczej odmawia współpracy - więc w każdym częściej odwiedzanym domu jest najzwyklejszy nocnik z kaczuszką - pani się dziwnie na mnie w sklepie patrzyła, gdy 4 identyczne nocniki ciągnęłam.
Jeden z nocników na stałe jeżdzi z nami w samochodzie ....
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
gratuluje sukcesów nocniczkowych !!!!
podobno dziewczynki szybcie uczą się korzystać z nocniczków a dlaczego nie wiem???? może dlatego, że ogólnie szybciej rozwijają się od chlopców.
ja podobno po skończeniu roczku zakończyłam etap pieluszkownia i w gre wchodził tylko nocnik ale Kuba nie wdał się w mame bo nocnik niekoniecznie u nas jest akceptowany.
różnica jest w tym, że ja byłam spokojna i gdzie mnie posadzili tam siedziałam a Kuba tam gdzie go posadze tam jest pół sekundy więc jak ma coś zmontować w to pół sekundyy ???????
- czekamy na lato
podobno dziewczynki szybcie uczą się korzystać z nocniczków a dlaczego nie wiem???? może dlatego, że ogólnie szybciej rozwijają się od chlopców.
ja podobno po skończeniu roczku zakończyłam etap pieluszkownia i w gre wchodził tylko nocnik ale Kuba nie wdał się w mame bo nocnik niekoniecznie u nas jest akceptowany.
różnica jest w tym, że ja byłam spokojna i gdzie mnie posadzili tam siedziałam a Kuba tam gdzie go posadze tam jest pół sekundy więc jak ma coś zmontować w to pół sekundyy ???????
- czekamy na lato
asioczek
Fan(ka)
Sukces ma drugie dno. Maj się z mamą droczy i w nocy nabrał chęci na zabawę. Wredna matka nie chciała z łóżka wyjąć to zaczęła wołać si si si si no to ją wyciągnęłam ze śpiworka i na nocnik posadziłam a Maj z nocnika zaczął zwiewać i w kierunku zabawek się udawać. Jak nie może sama ściągnąć rajstop to melduje, że chce na nocnik wtedy o wiele łatwiej pozbywa się zbędnego ubrania a nie zawsze coś w nocniku zostanie. No ale nie mogę ryzykować, że faktycznie jej się chce.
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
asioczek - dobre :-) :-) ale te dzieciorki są sprytne
Podziel się: