reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Jak Oliśkowi coś nie podchodzi to wtedy troszkę Go w konia robię i dodaje mleczko do zupek i wtedy wcina ;-) Tak 60ml mleczka na 125ml zupki :-p

reklama
Magda przed chwilą byliśmy w Realu i widziałam ta kaszkę za 19,90zł:tak:

Dota dzięki, a pamiętasz jakie to było opakowanie? 650g?
Bo ja widziałm u nas w aptece za 28 zł :szok: fajna przbitka.
W realu jeszcze nie byłam ale mam nadzieje że dojadę w weekend.

Sinlac jest chyba tylko w jednym opakowaniu. 650g.;-)

A u nas już zupki jarzynowe z mięskiem i warzywka z mięskiem.
Julka bardzo chętnie się tymi obiadkami zajada.

Mam tą sylikonową buteleczkę LOVI z łyżeczką. U mnie super się sprawdza.
Jest Genialna!!! Polecam :tak:

:-)No i chrupki kukurydziane. Ulubiona część dnia. Dostaje chrupka do rączki i jest w siódmym niebie! Co prawda wszystko dookoła jest wysmarowane ale nie odbieram jej przyjemności samodzielnego jedzenia. :-)

Dota dzięki, a pamiętasz jakie to było opakowanie? 650g?
Bo ja widziałm u nas w aptece za 28 zł :szok: fajna przbitka.
W realu jeszcze nie byłam ale mam nadzieje że dojadę w weekend.

Troche późno Ci odpowiadam...ale i tak nie wiem:tak:
A znalazłaś? i jak to cenowo wygląda?

dzisiaj u nas na obiadek była zupka : wrzywa z królikiem - przełknięte bez obrzydzenia :-) ale w niewielkiej ilości. Jak na pierwszy raz wystarczy :tak::tak:

mam pytanko:
co Wasze dzieci jedzą chętniej / lub co Wy dajecie: zupki czy obiadki ?

reklama
Co je chętniej? Jaś lubi wszystkie owocki - bardzo lubi gruszki, ale nie daje mu na razie dużo. Raz zjadł na raz całą zupkę jarzynową Grebera(tak mu smakowała), ale bolał go potem brzuch i zmniejszyłam porcje. Moje preferencje na razie sie nie liczą, zresztą tak naprawde to dopiero zaczynamy na serio z nowym jedzeniem.
Muszę znaleźć jakąś drobno"ziarnistą" kaszkę, inną niż Bobovity, bo dzisiaj chciałam dać mu gęstą kaszkę i jakoś tak miętolił w buzi każdą łyżeczkę, że aż żal było patrzeć:baffled:
mam przy okazji pytanie - dania z mięsem - daje się 2 razy w tygodniu, czy częściej?

Do góry