reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Ja tych "doroslych" jogurtow nie daje, serka tez jeszcze nie ( jakos nie mam zaufania), za to daje te jogurty dla dzieci ze sloiczkow, w naszym przypadku najczesciej HIPP, bo tym dzieciecym jestem w stanie zaufac....

reklama
No ewentualnie właśnie te słoiczkowe jogurty.:tak:;-) Ale niestety mnie nie stać codziennie 5 zł wydać na podwieczorek dodatkowo. I jak kiedyś kupiłam w promocji 2+1 gratis 3 zestawy to wcale nie chciała mi tego jeść. Dlatego ma Danio. I też nie twierdzę że to jest wspaniałe ale cóż... Coś musi jeść, a że problemów brzuszkowych raczej nie mamy to jemy... ;-)

A ja daje narazie tylko serki te male dla dzieci...Nie naje sie, ale chociaz posmakuje. A jogurt to chyba faktycznie najlepiej naturalny mieszac z owocami i nawet ewentualnie doslodzic, to i tak mniej chemii bedzie niz w tych gotowych.
A te jogurty dla doroslych to ja nawet lubie, ale nie te odtluszczone i bezcukrowe bo sa naprawde ohydne w smaku...
Jutrzenka a co Ty tak tylko srodek chlebka dla Kubusia?;-) Ze skorka dawaj, bo jak bedzie starszy to bedzie na skotke wybrzydzal, a to przeciez najsmaczniejsze w chlebie:-D

Aha, jak ktos chce koniecznie mleczny deserek to proponuje ugotowac bardzo gesta kasze manna (az lycha stoi) + ciut maselka mozna dodac; troche cukru i cynamonu (tak ja z R uwielbiamy), albo owoce i do lodowki az stezeje porzadnie:) mniam

Ostatnia edycja:
Zgadza sie, ze ceny tych dzieciecych przysmakow to w Polsce sa niedorzeczne....:tak::tak::tak: Ja place w UK juz w przeliczeniu ok 2 zl za sloiczek jogurtu Hippa, a w Polsce..? Wszyscy wiemy....niestety....4-5 zl. Takze dobrze Cie rozumiem Paula....:tak:
A ja serkow nie dawalam, z prostej przyczyny- nie ma tu w UK.... nawet nie wiem czemu....:eek: Tzn w Polskim sklepie chyba widzialam, ale w sumie rzadko tam bywam...

te misiowe jogurciki to czteropak. koszt ok. 8 zł więc wychodzi po 2 zł za pojemniczek a są spore :tak:
te słoiczkowe są droższe ale większy wybór smakowy ;-)

ja próbowałam dawac kubie Kubusie bo myslałam że juz chyba nie ma znaczenia a on dostał takiej wysypki na plecach po tygodniu że odstawiłam a niby bez konserwantów i cukru ta pewnie

Paula a czemu 5 zeta dziennie :szok::szok:, u mnie te owoce z jogurtem Gerbera po 2,5 a te np owoce i mleko z bobovity to ok 3-3,5

Ja daje Danio od kilki dni bo Kuba jest wybredny i ciezko go karmic a Danio wcina cale.

Ale kupuje tez Gerbera jogurty albo owoce i mleko

A i wreszcie udalo mi sie kupic misiowy jogurcik, do tej pory nie widzialam w zadnym sklepie a teraz jest w rossmanie :tak:

Grzechotka my też dajemy Kubusie, na szczęście nic po nich się u Młodego nie dzieje. W tym kraju nawet nie ma porządnych soczków dla dzieci :baffled: Jest tylko kilka do wyboru.

reklama
Do góry