reklama
Ewelinko wielkie gratulacje ! Cieszcie się sobą i szybciutko wracajcie do nas całe i zdrowe!
Aga w końcu !!! Ogromnie gratuluje, tym bardziej, że musiałaś się tak natrudzić, nawkurzać, naczekać i ostatecznie nacierpieć. Najważniejsze, że maleństwo ma się dobrze ! Czekamy na Was z powrotem tutaj!
A Jurand to naprawdę ładne, literackie imie, Sienkiewicz byłby dumny. Mam znajomego który tak się zwie i nikt nie chce mu wierzyć na pierwszy rzut Serdecznie pozdrawiam mamuśki!
Aga w końcu !!! Ogromnie gratuluje, tym bardziej, że musiałaś się tak natrudzić, nawkurzać, naczekać i ostatecznie nacierpieć. Najważniejsze, że maleństwo ma się dobrze ! Czekamy na Was z powrotem tutaj!
A Jurand to naprawdę ładne, literackie imie, Sienkiewicz byłby dumny. Mam znajomego który tak się zwie i nikt nie chce mu wierzyć na pierwszy rzut Serdecznie pozdrawiam mamuśki!
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
AGA CUDOWNIE!!!!!!
A imię wybraliście rewelacyjne!!!!!
Dużo zdrówka i wracaj tu szybko!!!!!!
A imię wybraliście rewelacyjne!!!!!
Dużo zdrówka i wracaj tu szybko!!!!!!
maran-atha
Fanka BB :)
Aga no nareszcie strasznie sie ciesze i gratuluje z całego serca
maran-atha
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!!! również dla Lajfik. Oto sms od niej:
"Witam o godz. 00:36 urodziłam SN moja córeczke Kaje! Waga 3850. Jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem Całuje Was mocno"
"Witam o godz. 00:36 urodziłam SN moja córeczke Kaje! Waga 3850. Jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem Całuje Was mocno"
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
aga, lajfik- no wreszcie!!!
Gratulacje!!!!
juranda i kaję witamy po luźniejszej stronie brzuszków!!
:-d:-d:-d
Gratulacje!!!!
juranda i kaję witamy po luźniejszej stronie brzuszków!!
:-d:-d:-d
reklama
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Aga - uff, nareszcie masz swojego syneczka, gratuluje!
lajfik - szybko sie uwinelas, super, gratuluje dorodnej coreczki!
lajfik - szybko sie uwinelas, super, gratuluje dorodnej coreczki!