reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

To się cieszcie Dziewczyny :tak:
Mój Adrianek tez już samodzielnie z płaskiego siada i przez to mam kłopot z usypianiem :sorry2: bo jak Go położę do łóżeczka to On od razu siada i nie chce spać :baffled:

reklama
Jakoś tak z opóźnieniem odnalazłam to podforum, ale wcześniej kiepsko z czasem było. Nic to. W każdym razie chciałabym wprowadzić do grona dzieciaczków z sierpnia ub.r. i mojego Franka.
U nas osiągnięć mniej, ale każde opłacone ciężką pracą krasnala:tak: Od ok 2-3 tygodni maluszek wreszcie przekręca się z pleców na brzuszek. W druga stronę nie daje rady - sam blokuje się rączką. Mam nadzieję, że wreszcie zaskoczy:)
Z rączkami jest problem niestety, ciągle ciężko mu utrzymać grzechotkę, więc o kosi-kosi itd nawet nie wspominam.

Hej Franiowamamo podczytuję od samego początku twój pamiętnik zmagań z Franiem i jestem wielką fanką twojego maluszka .Jeszcze troszkę i zobaczysz ,że mały dogoni i nasze maluchy a moja panna wcale nie obracała sie z pleców na brzuch i odwrotnie dopiero jak załapała raczkowanie i sie wprawiła to samo przyszło .To samo nie wstaje z plecków do siadu chybaże sie sie czegos chwyci,a przy przekrecaniu tez rączki jej przeszkadzały .Pozdrawiam serdecznie i zapraszam od czasu do czasu na wątek główny sierpniówek tam częściej piszemy co słychac itd.

ja na wcześniaki niezbyt często zaglądam bo wracają wspomnienia :-(

no i klawiatura zawsze mokra :-(

ale czasem jak nie mam juz sił to sobie o tych krasnalach przypominam, bo wcześniaki mają taką siłę życia, taką wolę walki, że wstyd się załamywać i myśleć że czegoś się nie da...

jak takie kruszynki daja radę to mi nie wypada narzekać na swój los!

A Franio to prawdziwy SUPERMAN :-)

Serdecznie pozdrowienia dla Franusia. Jest mega dzielnym facetem i będę mu kibicować :):) Dla ciebie Franiowa mamo wielki szacunek za wytrwałość i dzielność :):)

Franiowamamo masz super dzielnego synka!!!!!!!!!
Powolutku i będzie wszystko potrafił!!

A mój trenuje podnoszenie się z płaskiego próbuje usiąść ale ciężko mu to idzie leniuch z niego potworny!!!!!!!

reklama
O rany, dziewczyny:) Strrrasznie dziekuję w imieniu mojego facecika:)
"Trochę" dużo tematów na tym forum i dopiero kilka dni temu wypuściłam się na poszukiwania i odnalazłam znajome twarze:)
Chogata, a ten główny wątek sierpniówek to nie tutaj??

Do góry