reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

To się cieszcie Dziewczyny :tak:
Mój Adrianek tez już samodzielnie z płaskiego siada i przez to mam kłopot z usypianiem :sorry2: bo jak Go położę do łóżeczka to On od razu siada i nie chce spać :baffled:

reklama
Jakoś tak z opóźnieniem odnalazłam to podforum, ale wcześniej kiepsko z czasem było. Nic to. W każdym razie chciałabym wprowadzić do grona dzieciaczków z sierpnia ub.r. i mojego Franka.
U nas osiągnięć mniej, ale każde opłacone ciężką pracą krasnala:tak: Od ok 2-3 tygodni maluszek wreszcie przekręca się z pleców na brzuszek. W druga stronę nie daje rady - sam blokuje się rączką. Mam nadzieję, że wreszcie zaskoczy:)
Z rączkami jest problem niestety, ciągle ciężko mu utrzymać grzechotkę, więc o kosi-kosi itd nawet nie wspominam.

Hej Franiowamamo podczytuję od samego początku twój pamiętnik zmagań z Franiem i jestem wielką fanką twojego maluszka .Jeszcze troszkę i zobaczysz ,że mały dogoni i nasze maluchy a moja panna wcale nie obracała sie z pleców na brzuch i odwrotnie dopiero jak załapała raczkowanie i sie wprawiła to samo przyszło .To samo nie wstaje z plecków do siadu chybaże sie sie czegos chwyci,a przy przekrecaniu tez rączki jej przeszkadzały .Pozdrawiam serdecznie i zapraszam od czasu do czasu na wątek główny sierpniówek tam częściej piszemy co słychac itd.

ja na wcześniaki niezbyt często zaglądam bo wracają wspomnienia :-(

no i klawiatura zawsze mokra :-(

ale czasem jak nie mam juz sił to sobie o tych krasnalach przypominam, bo wcześniaki mają taką siłę życia, taką wolę walki, że wstyd się załamywać i myśleć że czegoś się nie da...

jak takie kruszynki daja radę to mi nie wypada narzekać na swój los!

A Franio to prawdziwy SUPERMAN :-)

Serdecznie pozdrowienia dla Franusia. Jest mega dzielnym facetem i będę mu kibicować :):) Dla ciebie Franiowa mamo wielki szacunek za wytrwałość i dzielność :):)

Franiowamamo masz super dzielnego synka!!!!!!!!!
Powolutku i będzie wszystko potrafił!!

A mój trenuje podnoszenie się z płaskiego próbuje usiąść ale ciężko mu to idzie leniuch z niego potworny!!!!!!!

reklama
O rany, dziewczyny:) Strrrasznie dziekuję w imieniu mojego facecika:)
"Trochę" dużo tematów na tym forum i dopiero kilka dni temu wypuściłam się na poszukiwania i odnalazłam znajome twarze:)
Chogata, a ten główny wątek sierpniówek to nie tutaj??

Do góry