reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nocnikowe zmagania

brawo brawo

ja zauwazylam,ze mala jak robi kupke top wychodzi do swojego pokoju a potem mnie wola:-) kiedy mowie gdzie ma kupke to juz nie pokaze na oieluchew ale na przewijak:-D jakis strat jest

reklama
Wow!!! Julinex ale dawno cię tu nie było!!!!! Fajnie, że zawitałaś:tak:. Bywaj częściej!:-) Pisz co tam u Antosia!

Natalka nosi pieluche majtki od soboty i powiem,wam,zaczyna dzialas,ulatwienie dla mnie bo za kazdym razem nie musze biedac do drubiego pokoju aby ja przebrac,tylko muk i juz zalozone,

Wczoraj przed kompiela posadzilam jak zwykle ostatnimi czasy Alka na nocniku i zrobil 1 raz siusiu...szkoda ze to go wcale nie zainteresowalo i zupelnie uszlo jego uwadze co zaszlo...jeszcze tego nie kuma

kasiunka - ja tez się po długim czasie kapnełam, ze to julinex ( bo zmieniła obrazek :rofl2:) - jaednak ludzie przywiązują sie do rzeczy.
np. mi posty julinex kojazyły się zawsze z usmiechnieta blondynką a nie z bobaskiem :tak:

no pewnie ze pokazywalam Maxin ale on prawie wcale nie zwrocil na to uwagi...zreszta nie wiem czy wogole zobaczyl te siki bo takie prawie przezroczyste w zielonym nocniku...ja z ledwoscia zauwazylam je w ostatniech chwili bo juz chcialam tak zamaszyscie odstawic ten nocnik i bym rozlala:sorry2:

reklama
Dlatego my mamy nocnik z muzyczka :) I nocniczek spiewa z radosci ze Igi zrobil siusiu.. taaa...

Ostatio sadzam go jak zaczyna dusic kupke no i chociaz kupke czasem zlapie. Cieszy sie jakk ta kupa tam jest ze szok :) Potem idziemy ja splukac w kibelku - papa kupa!!

Rany czy ja bede jeszcze zdolna do normalnego funkcjonowania w spoleczenstwie??? :)))

A.

Do góry