reklama
Wczoraj przed kompiela posadzilam jak zwykle ostatnimi czasy Alka na nocniku i zrobil 1 raz siusiu...szkoda ze to go wcale nie zainteresowalo i zupelnie uszlo jego uwadze co zaszlo...jeszcze tego nie kuma
kasiunka - ja tez się po długim czasie kapnełam, ze to julinex ( bo zmieniła obrazek ) - jaednak ludzie przywiązują sie do rzeczy.
np. mi posty julinex kojazyły się zawsze z usmiechnieta blondynką a nie z bobaskiem
np. mi posty julinex kojazyły się zawsze z usmiechnieta blondynką a nie z bobaskiem
no pewnie ze pokazywalam Maxin ale on prawie wcale nie zwrocil na to uwagi...zreszta nie wiem czy wogole zobaczyl te siki bo takie prawie przezroczyste w zielonym nocniku...ja z ledwoscia zauwazylam je w ostatniech chwili bo juz chcialam tak zamaszyscie odstawic ten nocnik i bym rozlala
reklama
Dlatego my mamy nocnik z muzyczka I nocniczek spiewa z radosci ze Igi zrobil siusiu.. taaa...
Ostatio sadzam go jak zaczyna dusic kupke no i chociaz kupke czasem zlapie. Cieszy sie jakk ta kupa tam jest ze szok Potem idziemy ja splukac w kibelku - papa kupa!!
Rany czy ja bede jeszcze zdolna do normalnego funkcjonowania w spoleczenstwie??? ))
A.
Ostatio sadzam go jak zaczyna dusic kupke no i chociaz kupke czasem zlapie. Cieszy sie jakk ta kupa tam jest ze szok Potem idziemy ja splukac w kibelku - papa kupa!!
Rany czy ja bede jeszcze zdolna do normalnego funkcjonowania w spoleczenstwie??? ))
A.
Podziel się: