reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnikowe zmagania

brawo brawo

ja zauwazylam,ze mala jak robi kupke top wychodzi do swojego pokoju a potem mnie wola:-) kiedy mowie gdzie ma kupke to juz nie pokaze na oieluchew ale na przewijak:-D jakis strat jest

reklama
Wow!!! Julinex ale dawno cię tu nie było!!!!! Fajnie, że zawitałaś:tak:. Bywaj częściej!:-) Pisz co tam u Antosia!

Natalka nosi pieluche majtki od soboty i powiem,wam,zaczyna dzialas,ulatwienie dla mnie bo za kazdym razem nie musze biedac do drubiego pokoju aby ja przebrac,tylko muk i juz zalozone,

Wczoraj przed kompiela posadzilam jak zwykle ostatnimi czasy Alka na nocniku i zrobil 1 raz siusiu...szkoda ze to go wcale nie zainteresowalo i zupelnie uszlo jego uwadze co zaszlo...jeszcze tego nie kuma

kasiunka - ja tez się po długim czasie kapnełam, ze to julinex ( bo zmieniła obrazek :rofl2:) - jaednak ludzie przywiązują sie do rzeczy.
np. mi posty julinex kojazyły się zawsze z usmiechnieta blondynką a nie z bobaskiem :tak:

no pewnie ze pokazywalam Maxin ale on prawie wcale nie zwrocil na to uwagi...zreszta nie wiem czy wogole zobaczyl te siki bo takie prawie przezroczyste w zielonym nocniku...ja z ledwoscia zauwazylam je w ostatniech chwili bo juz chcialam tak zamaszyscie odstawic ten nocnik i bym rozlala:sorry2:

reklama
Dlatego my mamy nocnik z muzyczka :) I nocniczek spiewa z radosci ze Igi zrobil siusiu.. taaa...

Ostatio sadzam go jak zaczyna dusic kupke no i chociaz kupke czasem zlapie. Cieszy sie jakk ta kupa tam jest ze szok :) Potem idziemy ja splukac w kibelku - papa kupa!!

Rany czy ja bede jeszcze zdolna do normalnego funkcjonowania w spoleczenstwie??? :)))

A.

Do góry