reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

Byliśmy dzisiaj po spaniu na wyprawie rowerowej i Pawel obsikiwal kazde drzewo, ale miał radoche :tak::tak::tak::tak::tak:, nawet nie wiecie ile to radości. Teraz śpi goły i nie wiem co tu z nim robic hmmmmm

reklama
Asia od rana do wieczora na nocniczku i kupka i siusiu, miała dwie wpadki - raz popuściła do wózka Antka, a raz na przewijak, na który nota bene sama się wdrapala:szok: zawał serca, akrobatka mała;-) jak jej zdjęłam pampersa w domku po powrocie z Sopotu okazało się że suchy:tak:

Mnie Pawel w nocy dwa razy budził na sikanie, udało nam się zaliczyć nockę na sucho hihihihihi
w dzień też ładnie woła tylko ten samochod nam jeszcze czasami szyki psuje :(((

Mleczko dałam mu o 18 a po kapaniu kaszkę "serduszko" może nie będzie tak sikał w nocy

A my dalej w pampku na noc.
W dzien woła choc czesto woła "siku" po czym ucieka i czeka az go zagonie na nocnik. Denerwująca "zabawa" ;/
Drzemki w dzień próbuje opanować bez pieluchy. Ogólnie odkad nosi majty to tetra w dzien sucha wiec postanowiłam zdejmować. Zazwyczaj sucho. Raz posikał na całego a dzisiaj np popuścił troszke i przebudził sie z przerażeniem mówiąc "mama sikam" wiec piorunem na nocnik i tam dokończył. Choc moze i dzisiaj to moja wina bo dałam mu sie napić wody juz w łózku i nie wysikał tego.

Ostatnia edycja:
My dzisiaj nockę zaliczyliśmy na sucho jupi!!!!
Spał tylko w samej piżamce nawet bez gaci
całą szooook, rano wstał o 8 poczytal sobie, pobawil sie i dopiero zawołał że chce siku.

no etna duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze gratki ;)))))))))))))
szybka piłka i młody zakumał czacze od początku ;))))

u nas dopiero wyskakujemy z pieluch na drzemkach. Wlasnie niedawno po ponad godzinnym spaniu krecil sie i popiskiwal przez sen az usial. Wiec ja go siup na nocnik i wysiuniał sie momentalnie na śpiąco i płacząco :D potem do wyrka - minutke sie pokręcił i spi dalej.

To i ja pochwalę się osiągnięciem Hanki ;-) , dziś po raz pierwszy Hania zrobiła kupę na nocnik... i olała ją :-D:-D w planach było pobranie próbki do badań...:-D:-D

reklama
dziewczyny jestem w szoku jak wasze dzieciaki sobie super radza z nocnikiem.u nas nocnik wrog nr 1 chodz dzis Kacper usiadl na nocnik i nie uciekl...moze w koncu jakis postep bedzie??

Etna gratki ale super ze smyk tak ladnie przespal bez siusiania.

Do góry