reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
U nas po drzemce i po spacerze pampek na ogół suchy:-), ale w nocy katastrofa... pół kilo jak nie więcej
Elżbietka
mother of two sons&angel
Fil w nocy leje coraz więcej.
w dzień wszytsko w nocniku. dziś spacer 2.5 godz bez pampka i bez wpadki :-)
zrobił dziś piękną kupę na nocnil, zanim ja zdązyłąm wytrzec mu tyłek, on sam stwierdził "brudna dupa" i wsadził łapsko w nocnik
czy wasze dzieci tez tak mają ze jak zrobią kupę na nocnik, to zanim pozwolą ja wylać do wc, muszą ja z bliska obejrzeć i dopiero stwierdzić "fuj, śmierdzi"???
w dzień wszytsko w nocniku. dziś spacer 2.5 godz bez pampka i bez wpadki :-)
zrobił dziś piękną kupę na nocnil, zanim ja zdązyłąm wytrzec mu tyłek, on sam stwierdził "brudna dupa" i wsadził łapsko w nocnik
czy wasze dzieci tez tak mają ze jak zrobią kupę na nocnik, to zanim pozwolą ja wylać do wc, muszą ja z bliska obejrzeć i dopiero stwierdzić "fuj, śmierdzi"???
MamaAntosia
Na razie sobie daruję, bo on ostatnio bardzo źle sypia i jak miałabym go jeszcze dodatkowo ze 2 razy budzić na siusiu to pół nocy nieprzespaneAntosiowa i tak wstajesz do Alutki, to może byś Antosia brała wtedy na siku
MamaAntosia
dokładnie tak..... i podrapać się po zasranym tyłkuczy wasze dzieci tez tak mają ze jak zrobią kupę na nocnik, to zanim pozwolą ja wylać do wc, muszą ja z bliska obejrzeć i dopiero stwierdzić "fuj, śmierdzi"???
cóż, ja się już nie dziwię, w końcu to faceci.i podrapać się po zasranym tyłku
Elżbietka
mother of two sons&angel
dokładnie tak..... i podrapać się po zasranym tyłku
reklama
Podziel się: