reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Młoda mamo gratulacje, dużo zdrówka dla Majeczki, niech szybko rośnie, żebyście mogły pójść do domku. Wazne, że malutka sama oddycha. Powodzenia!

Witajcie Kochane:)
po dluzszej absencji witamy was w powiekszonym gronie
W niedziele urodzilam coreczke 3620g/58cm
rozwarcie na 5 cm zrobilo sie niewaidomo kiedy reszta poszla sama.
Teraz jestem szczesliwa MAma dwojki dzieci czego i Wam życzę:))

O rety! :-D:-D:-D Ale zaskoczenie!
Bocianowa gratuluję!!!!!! Wspaniała wiadomość. Ekspresowo ci poszło!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D....
II okres porodu trwał piec minut.Bolało jakbym rodziła pake zyletek....
lecz najwazniejsze ze mala zdrowa dostala 10Apg
wiec spokojna jestem
martwi mnie natomiast fakt ze MAła jest strasznie ospała i wcale nie placze
Czy to normalne?????

Bocianowa, super wiadomość, gratulacje, z małą na pewno wszystko ok, odpoczywa też po porodzie :-) i dlatego śpi, maluchy zwykle po ok. 3 tyg. dają popalić, najpierw głównie śpią i jedzą.

reklama
Do góry