reklama
lana3
Wdrożona(y)
Bocianowa super wiesci,zazdroszcze ci ze juz masz swoje malenstwo,duuuuzo zdrowka dla was.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
maliinka_ev
Fanka BB :)
WoW ale tu sie porobilo:-)
Super!!!
Młoda mama 20 i bocianowa wielkie Gratulacje!!! Wszystkiego dobrego i duzo duzo zdrowka dla was i waszych Skarbow
Super!!!
Młoda mama 20 i bocianowa wielkie Gratulacje!!! Wszystkiego dobrego i duzo duzo zdrowka dla was i waszych Skarbow
Młoda mama 20
Początkująca w BB
Witam wszystkie mamusie z Majeczką wporządku dostała 8 punktów ale widze że mąż się spisał i poinformował co u Nas. Serdecznie dziękujemy za gratulacje. Teraz musimy czekaś aż Mała będzie ważyła 2 kg to nas wypuszczą bo u Nas tak jest że mamy bez maleństwa nie puszczają.Co do cesarki to nie najgorzej całą przespałam obudzili Mnie po teraz też czuje się nie najgorzej już 2 razy mąż zawiuzł mnie do Małej i jest taka malutka ale dzielna sama daje rade.BOCIANOWA SERDECZNIE GRATULUJEMY SKARBA.POZDRAWIAM POSTARAM SIĘ PÓŻNIEJ ODEZWAĆ.
Dorinka
Wdrożona(y)
Mloda Mamo 20, Bociaowa gorace gratulacje!!! Duzo, duzo zdowka i sil dla Was i malenstw.
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Bocianowa i tobie również ślemy GRATULACJE !!! No to teraz to już z górki będzie. Trzymajcie się :-):-):-)
reklama
Podziel się: