olka11135
Fanka BB :)
Przykro mi
Doszło do samoistnego poronienia czy trzeba było zaliczyć szpital?
Jak beta urosła powyżej 500, musiał zostać podany metotreksat. Sama by niestety nie spadła raczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi
Doszło do samoistnego poronienia czy trzeba było zaliczyć szpital?
RozumiemJak beta urosła powyżej 500, musiał zostać podany metotreksat. Sama by niestety nie spadła raczej
Z ta beta jest różnie, ja sama się o tym przekonałam. Poczekaj trochę i obserwuj swoje ciało, a w niedługim czasie idź na kolejna wizytę. Trzymam kciuki!Część .
Mam problem ostatnia miesiączka 7.02 . Martwi mnie mały przyrost . Co myślicie jest jeszcze nadzieja ?
Beta hcg
08.03 - 351
10.03 - 597
Tu jeszcze przyrost był w normie a po tem
14.03 - 1175 ( USG 5 tc pęcherzycy 3mm )
17.03 - 1868
Nie oblicza się tygodnia z wyniku bety, tym bardziej na tym poziomieDziewczyny który to może być tydzień? Nie umiem zinterpretować tego wynikuZobacz załącznik 1420143
idz na usg. Nic ci taka beta nie powie.Dziewczyny który to może być tydzień? Nie umiem zinterpretować tego wynikuZobacz załącznik 1420143