Wg mnie nie ma sensu robić bety tak wysoko bo ona nic nie powie. Chyba ze sprawdza się czy spada bo ciąża się nie rozwija.Dziewczyny szukam słów pocieszenia dla siostry, bo moje tłumaczenia nic nie dają. Jest w ciąży, skończyła właśnie 7 tydzień. Ostatnią betę robiła 31.01 - 1400. Do tego czasu przyrosty były idealne. Wczoraj coś ja podkusiło i znowu zrobiła betę - 15000. Wszystkie kalkulatory mówią o przyroście poniżej normy. Chociaż ja jej tłumacze, ze beta powyżej 6000 zwalnia. Wizytę serduszkową ma dopiero 15.02, ale już spisała ciąże na straty. Czy naprawdę ten przyrost jest taki zły?
reklama
kostka123
Fanka BB :)
Dziś o 11:04
Witam
Moja beta od dwóch dni pozostaje na tym samym poziomie. Pierwsza 71,3 a za dwa dni 71,2. Czy ktoś miał doświadczenie z takim poziomem i jak to się zakończyło ?
Witam
Moja beta od dwóch dni pozostaje na tym samym poziomie. Pierwsza 71,3 a za dwa dni 71,2. Czy ktoś miał doświadczenie z takim poziomem i jak to się zakończyło ?
Angiee
Obserwuj betę co 48h i jeśli nie zacznie spadać, to szybko do lekarza. U mnie takie akcje były przy ciąży pozamacicznejDziś o 11:04
Witam
jesli robione w tym samym labolatorium to niestety nie liczyłabym na happy end… powtorzylabym za 48 h.Dziś o 11:04
Witam
@kostka123 To teraz koniecznie musisz dalej kontrolować betę... Niestety takie je poziomy mogą wskazywać na cp... Ja dokładnego postępowania nie znam, ale powinnaś być teraz pod stałą kontrolą ginekologa. Trzymaj się!
kostka123
Dziękuje bardzo@kostka123 To teraz koniecznie musisz dalej kontrolować betę... Niestety takie je poziomy mogą wskazywać na cp... Ja dokładnego postępowania nie znam, ale powinnaś być teraz pod stałą kontrolą ginekologa. Trzymaj się!
olka11135
Dziękuje bardzo
U mnie niestety też tak wyglądało CP ...
reklama
kostka123
Przykro miU mnie niestety też tak wyglądało CP ...
Doszło do samoistnego poronienia czy trzeba było zaliczyć szpital?