I wciąż trwa?No i zapomniałam dodać ze plamienie implantacyjne zaczeło sie w piątek
reklama
Nie, skonczyło sie w niedzieleI wciąż trwa?
No zamierzam powtórzyć gdzieś koło soboty , na poniedziałek kazała mi przyjść..To wcale nie jest niska beta Zresztą pojedynczy wynik nic nie mówi, więc warto powtórzyć. A do lekarza po prostu poszłaś za wcześnie
asia.joanna
Fanka BB :)
Przyrost zawsze robi się po 48-72h od pierwszego pobrania a nie wtedy kiedy się chce. Inaczej wynik nadal jest niemiarodajny.No zamierzam powtórzyć gdzieś koło soboty , na poniedziałek kazała mi przyjść..
Angiee
Niee, sobota to za późno, powinno być po 48 h, żeby zobaczyć przyrost. Kiedy robiłaś pierwszą betę?No zamierzam powtórzyć gdzieś koło soboty , na poniedziałek kazała mi przyjść..
Dzisiaj rano, radzisz żeby zrobić w czwartek ?Niee, sobota to za późno, powinno być po 48 h, żeby zobaczyć przyrost. Kiedy robiłaś pierwszą betę?
Angiee
Zdecydowanie Bo inaczej to będzie ciężko porównać, a tak to sprawdzisz, czy ładnie rośnie.Dzisiaj rano, radzisz żeby zrobić w czwartek ?
Dzięki , w rakim razie tak zrobięZdecydowanie Bo inaczej to będzie ciężko porównać, a tak to sprawdzisz, czy ładnie rośnie.
reklama
TakI było wszystko ok? Ciąża rozwijala sie prawidlowo ?