Witam , czy ktos miał podobny przypadek i bylo ok? Otóż według kalendarza niby 5 tydzień ciąży , test pozytywny , wczoraj bylam i ginekologa pecherzyka jeszcze niewidac , wiec zlecila beta hcg , beta hcg 538,10 czyli za niskie jak na ten tydzień ... ktoś podpowie ? Kolejna wizyta za tydzień , a ja już rozpacz ze cos jest nietak
reklama
Jedna beta nic nie powie. Sprawdź przyrost po 48h czy jest prawidłowy. I wcale nie jest taka niska. Moja w 4tc miała 30 pęcherzyk widać przy becie powyżej 1000Witam , czy ktos miał podobny przypadek i bylo ok? Otóż według kalendarza niby 5 tydzień ciąży , test pozytywny , wczoraj bylam i ginekologa pecherzyka jeszcze niewidac , wiec zlecila beta hcg , beta hcg 538,10 czyli za niskie jak na ten tydzień ... ktoś podpowie ? Kolejna wizyta za tydzień , a ja już rozpacz ze cos jest nietak
Lilkamilka97
Fanka BB :)
Owulacje miałaś potwierdzoną u lekarza? Bo jeśli nie, to mogła się przesunąć i ciąża może być tez troszkę młodszaWitam , czy ktos miał podobny przypadek i bylo ok? Otóż według kalendarza niby 5 tydzień ciąży , test pozytywny , wczoraj bylam i ginekologa pecherzyka jeszcze niewidac , wiec zlecila beta hcg , beta hcg 538,10 czyli za niskie jak na ten tydzień ... ktoś podpowie ? Kolejna wizyta za tydzień , a ja już rozpacz ze cos jest nietak
Właśnie niepotwierdzałam owulacji , ale objawy owulacji bylyOwulacje miałaś potwierdzoną u lekarza? Bo jeśli nie, to mogła się przesunąć i ciąża może być tez troszkę młodsza
No ja tylko tak policzyłam , od ostatniego okresu , ale sama niewiem ..Jeśli nie miałaś monitoringu to nie wiesz, kiedy była owulacja i ile ma ciąża tak naprawdę.
Własnie niewiem , plamienie implantacyjne było w piątekJeśli nie miałaś monitoringu to nie wiesz, kiedy była owulacja i ile ma ciąża tak naprawdę.
reklama
No i zapomniałam dodać ze plamienie implantacyjne zaczeło sie w piątekWitam , czy ktos miał podobny przypadek i bylo ok? Otóż według kalendarza niby 5 tydzień ciąży , test pozytywny , wczoraj bylam i ginekologa pecherzyka jeszcze niewidac , wiec zlecila beta hcg , beta hcg 538,10 czyli za niskie jak na ten tydzień ... ktoś podpowie ? Kolejna wizyta za tydzień , a ja już rozpacz ze cos jest nietak