reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niskie AMH

Jaka na Twój wiek to mało, z tego co wiem nie warto się tym sugerować. Jestem starsza od Ciebie i miałam takie samo AMH. Za 3 tygodnie będę rodzic. Mi moją gin przepisała duphastpn, tylko dlatego żeby progesteron podskoczył i to tu był problem, bo był za niski a nie z AMH .
ja tez miałam takie amh w wielu 35 lat a obecnie jestem mama 2,5 rocznego cudownego chłopca, poczętego naturalnie bez wspomagaczy po 3 letnim nieudanym leczeniu niewiadomo czego. Miałam mniej już 3% szans na ciaze naturalna ale widać to i tak sporo.

reklama
ja tez miałam takie amh w wielu 35 lat a obecnie jestem mama 2,5 rocznego cudownego chłopca, poczętego naturalnie bez wspomagaczy po 3 letnim nieudanym leczeniu niewiadomo czego. Miałam mniej już 3% szans na ciaze naturalna ale widać to i tak sporo.
@Asiczek84 Gratulacje. Ja czekam na drugą córkę👍♥️
Autorce życzymy takiego samego szczęścia i powodzenia

Hej!
Jestem załamana. Mam 28 lat wynik AMH 0,7 w czerwcu z bardzo niska witamina D. Po kuracji witamina D wyskoczyła więc ponownie wykonałam AMH i jest niższe 0.43. Oprócz tego mąż ma 0%prawidłowych plemników. Aktualnie leczy się u andrologia który przepisał mi suple i testosteron. Czy miałyście taki przypadek i zaszlyscie w ciążę? Czy wasi partnerzy mieli problem z nasieniem? Boję się że leczenie męża będzie trwało kilka lat a w tym czasie ja już nie będę miała żadnej rezerwy jajnikowej.

Hej! Jestem załamana. W czerwcu wykonałam badanie AMH wynik0,7 i niska witamina D. 2 miesiące suplementacji, witamina D w normie, ponowne badanie AMH i spadek na 0,43. Jakby tego było mało słabe nasienie męża. 0%prawidłowych plemników. Mąż jest w konsultacjach z andrologiem, zażywa już suple. Boję się że walka o polepszenie nasienia męża będzie trwała latami w a w tym czasie ja już nie będę miała rezerwy. Czy miałyście podobną sytuację a zaszlyscie w ciążę? Czy wasi partnerzy zmagali się z nieprawidłowym nasieniem? Jak długo może trwać leczenie u męża? Nie wiem co mam robić.
Ppzd
Iza

Do góry