reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niskie AMH

Dziewczyny cud [emoji7][emoji7][emoji7] w sobotę miałam termin miesiączki i nie przyszła [emoji16] miesiąc temu otworzyłam ten temat o niskim AMH (26lat- 0,66) teraz czeka mnie oczekiwanie .. pierwsze usg i strach żeby było wszystko dobrze [emoji17]Zobacz załącznik 1015274
No wodzisz
Spokój. Spokój. Możesz sama dla siebie zrobić bhcg i po 48 h je powtórzyć, i zobaczysz sama że przyrost będzie i spokojnie doczekasz do wizyty. I proponuje w 7tc. Bo pójdziesz wcześniej A tam pęcherzyk z cialkiem zoltym;) Akcji serca nie bedzie widoczna bo może być za wcześniej.
A tak. I zarodek , i serduszko, i pełnia szczescia:)

reklama
Tak właśnie planuje ok 7 tc jak wszystko będzie dobrze [emoji8] postaram się iść na betę ale ciężko bo pracuje od 7 do 15 więc najgorzej żeby cokolwiek załatwić [emoji21]
No wodzisz
Spokój. Spokój. Możesz sama dla siebie zrobić bhcg i po 48 h je powtórzyć, i zobaczysz sama że przyrost będzie i spokojnie doczekasz do wizyty. I proponuje w 7tc. Bo pójdziesz wcześniej A tam pęcherzyk z cialkiem zoltym;) Akcji serca nie bedzie widoczna bo może być za wcześniej.
A tak. I zarodek , i serduszko, i pełnia szczescia:)

Osobiście nie znam. Ja miałam 0,4 - później nie badalam.
Ale jak poszłam na 1sza wizytę potwierdzic ciaze (lub nie) usłyszałam od Pani Doktor , że mamy farta (pomijając niskie AMH , były rowniez inne czynniki ktore utrudnialy zajscie). To skwitowala, ze najlepiej wyslac pacjentke na invitro a co by tanio nie bylo to z KD...
Szans to nie ma kobieta która ma usunięta macice z cała reszta.
Nie dawno w ciazy byłaś . Może przypadek, może nie.
Dla pewności zrób kilka monitoringow cyklu. Próbuj owulacje wyczuć paskami i na usg czy jajo jest. Ja wiem, wiem, że AMH rowniez świadczy o jakości i ilości jajeczek, z roku na rok się obniża. Ja zaszlam nie wiem na jakim AMH , 0,4 było 2,5/3 lata wstecz. Czyli idąc tym tropem to mam niższe obecnie.
Nadzieja jest zawsze. Ja od 3 lat rozmyslalam o adopcji. I nadal jej w sumie nie wykluczam za 2-3lata. Póki co cieszę się tym co mam.
nie wiem kochana ale mam okropnego doła :( na usg mialam owo pecherzyk niby przy tak niski nie powinno byc a był -dziwne . Nie wiem co myslec ale jestem okropnie zdolowana :(
jesli mowisz ze mialas takie Amh to po 3latach zapewne spadlo i zaszlas moze i mi sie uda ah trzymajcie kciuki z mnie :(

reklama
Do góry