Pytam bo nie wytrzymam tego napięcia dziś przypada 33dzien cyklu (czyli w teorii 5tydz). Dziś robiłam betę i wyszło 30,7... Wiem ze wzrost po 48h dopiero mi coś powie ale... Już mówię o co chodzi. Dokładnie 3lata temu byłam w ciąży pozamacicznej. W 33dniu ciąża obumarla a ja myślałam że to miesiączka i w 43dniu poszłam do szpitala bo miałam krwawienia (to już jak się okazało była miesiączka) beta wynosiła wtedy 120 i dopiero potem spadła. Wcześniej nie robilam więc nie wiem jaki był wzrost i od kiedy spadała. Boję się ze teraz grozi mi to samo a żaden lekarz nie potwierdzi mi ciąży tak szybko skoro HCG jest tak niskie. Powiedzcie mi proszę co robić bo zwariuje jeśli beta wzrośnie prawidłowo ale i tak bedzie za wcześnie by coś stwierdzić to iść do lekarza i mówić co się dzieje czy czekać jeszcze i ewentualnie za pare dni zrobić betę? Boję się że jeśli to w jajowodzie to zarodek urośnie na tyle by mi pękł jajowód Jeśli nie wzrośnie o minimum 66℅ to oczywistym jest że pojadę szybko do szpitala.