U mnie po 72h jest ledwie 36% bardzo niskoLiczy się procentowo. Wzrost musi być minimum o 66 % w przeciągu 48 h lub 112% po 72 h.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie po 72h jest ledwie 36% bardzo niskoLiczy się procentowo. Wzrost musi być minimum o 66 % w przeciągu 48 h lub 112% po 72 h.
No jest niski ,I dlatego zapytałam czy nie myślisz iść skonsultować z innym lekarzem ,wcześniej niż za 3 tygU mnie po 72h jest ledwie 36% bardzo nisko
Tak mam zamiar iść w przyszłym tygodniu tylko nie wiem kiedy najlepiej . Byłam w poniedziałek to był pęcherzyk 3mm . Teraz też iść w poniedziałek czy późniejNo jest niski ,I dlatego zapytałam czy nie myślisz iść skonsultować z innym lekarzem ,wcześniej niż za 3 tyg
Ja bym tak poszla ,żeby choćby zobaczyć czy pęcherzyk rośnie, a który byłby to tydzień w poniedziałek?Tak mam zamiar iść w przyszłym tygodniu tylko nie wiem kiedy najlepiej . Byłam w poniedziałek to był pęcherzyk 3mm . Teraz też iść w poniedziałek czy później
5 tcJa bym tak poszla ,żeby choćby zobaczyć czy pęcherzyk rośnie, a który byłby to tydzień w poniedziałek?
Czyli w ten poniedziałek co byłaś byl 4 tc ?? Czy wtedy byl 5 tc a teraz będzie 6 tc ??
Był 5 tc a będzie 6 tcCzyli w ten poniedziałek co byłaś byl 4 tc ?? Czy wtedy byl 5 tc a teraz będzie 6 tc ??
Możesz zrobić, ale i tak żeby coś to wniosło to musiałabyś po 48 h powtórzycCzy powtórzyć jeszcze betę ? Jak myślicie ?