reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Niezwykły sposób na przewidywanie płci!!!

ja mam cichą nadzieję że jednak jest szansa na córeczkę i że ta metoda nie jest taka dokładna :) zresztą tfu, co ja mówię, to nie jest żadna "metoda" :)

reklama
Fajne to jest!!!!
Kurcze wychodzi mi że będzie chłopiec a moj meżuś przeczuwa dziewczynkę no zobaczymy ;D

A u mnie się nie zgadza. Wychodzi, że moj Mati powinien być dziewczynką. Ładny jak dziewczynka to jest, ale poza tym to chłop z krwi i kości. A teraz wynika, że też powinien być chłopak.Zobaczymy. A może u nas na odwrót?

najpierw byłam nastawiona na dziewczynkę :) bardzo chciałam mieć córunię, ale teraz jak sobie pomyślę o takim małym syneczku (podobnym do mojego mężczyzny) to też bym bardzo chciała mieć syneczka no i wychodzi po równo :)

U mnie w rodzinie kalkulacje sie sprawdzily w niewielkim stopniu, u nas wychodzi ze mialby byc chlopiec. Mnie na poczatku wydawalo sie, ze bedzie dziewczynka, a wlasciwie to wydawalo mi sie ze wolalabym dziewczynke, a teraz po Usg choc oczywiscie nic jeszcze lekarz nie powiedzial, bo za wczesnie, mam jakies dziwne przeczucie, ze bedzie to chlopak. Kurcze chcialabym juz wiedziec :)

wg tego testu wyszlo mi ze dziewczynka :laugh:, niektore pytania sa troche zaskakujace np. czy powiekszyl Ci sie... nos w czasie ciazy :)

reklama
:laugh: hi hi ja też robiłam sobie ten test oparty na mądrościach ludowych i wyszło mi ......43% chłopak a 57% dziewczynka :D :D :D ha ha ha czyli dalej nic nie wiem , bo w sumie wychodzi pół na pół !!! Też bardzo bym chciała wiedzieć, ale muszę być cierpliwa ;)

Do góry