reklama
Kreskę widać więc leć na betę potwierdzić ale pocichu pogratuluje i 3mam kciuki!Dziewczyny to mój test z dziś rana. 33dzien cyklu przy cyklach 30-34? Może być ciąża?
G
gość _199
Gość
ciaza biochemicznaCzesc
Dziewczyny rano dziś robiłam test - pozytywny.
wyszłam do pracy i zaczął mnie bardzo bolec brzuch i przed chwila dostałam okres?
co jest grane?
Miała tak któraś z Was?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wygląda na ciążę biochemiczną niestety.
MamaR
Fanka BB :)
Czy ten test z rana to nie był NordTest?? Bo mi tak w poprzednim cyklu pokazał druga kreskę ale szarą dwa dni z rzędu a mimo to okres dostałam. Ale zdążyłam iść na beta hcg i było 0 także nie była to biochemiczna. Myślę że u Ciebie podobna sytuacja. Wadliwy test.Czesc
Dziewczyny rano dziś robiłam test - pozytywny.
wyszłam do pracy i zaczął mnie bardzo bolec brzuch i przed chwila dostałam okres?
co jest grane?
Miała tak któraś z Was?
Nie jakiś inny. Byłam na becie z samego rana. Jutro wynik, zobaczymy. Cóż kolejny miesiąc przytulania przed nami. Nie mam jeszcze parcia bo to dopiero 1 cykl starańCzy ten test z rana to nie był NordTest?? Bo mi tak w poprzednim cyklu pokazał druga kreskę ale szarą dwa dni z rzędu a mimo to okres dostałam. Ale zdążyłam iść na beta hcg i było 0 także nie była to biochemiczna. Myślę że u Ciebie podobna sytuacja. Wadliwy test.
Pewnie, na spokojnie podejść do tematuNie jakiś inny. Byłam na becie z samego rana. Jutro wynik, zobaczymy. Cóż kolejny miesiąc przytulania przed nami. Nie mam jeszcze parcia bo to dopiero 1 cykl starań
I jaki byl wynik bety?Nie jakiś inny. Byłam na becie z samego rana. Jutro wynik, zobaczymy. Cóż kolejny miesiąc przytulania przed nami. Nie mam jeszcze parcia bo to dopiero 1 cykl starań
reklama
Niestety 2 wiec chyba faktycznie ciąża biochemicznaI jaki byl wynik bety?
Trudno, działamy dalej