Jestem po wielu badaniach i wszystkie wyniki ok.U nas tez było starań a starań ale nie odrazu in vitro. Nie znam twojego problemu ale może warto jeszcze jakaś drożność zrobić ? Laparoskopia albo Hsg ?
reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Dziś się zmartwiłam. Zrobiłam dziś test z pinka i typowa czysta biel, a na teście z facelle ledwo widoczny cień chciałam sprawdzić czy kreski się wzmacniają albo chociaż są takie same jak wczoraj ale niestety nie. Obstawiam, ze będzie to biochem niestety. Co prawda żadnych objawów na miesiączkę nie mam, a zawsze na kilka dni przed bardzo boli mnie brzuch, ale straciłam dzis optymizm i nadzieje. Poszłam bardzo późno spać bo coś o 2:30 i chwile przed tym robiłam siku. Ale obudzialam się z tak pełnym pęcherzem o 6:40, ze musiałam oddać mocz i z tego wlasnie zrobiłam test. Możliwe, ze mocz jednak nie był z „całej nocy” i coś się zadziało z tymi testami? Nie chce sobie wkręcać głupot oczywiście, nie o to chodzi, bo wiem, ze różne rzeczy maja prawo się dziać ale tal mi smutno jakoś, ze już wszystko rozważam
coca
Idź na betę po prostu. Testy nie wybarwiają się jednakowo a już napewno nie sluza do oceny rozwoju ciąży. Facelle u mnie zawsze pokazywały kreskę fabryczna.Dziś się zmartwiłam. Zrobiłam dziś test z pinka i typowa czysta biel, a na teście z facelle ledwo widoczny cień chciałam sprawdzić czy kreski się wzmacniają albo chociaż są takie same jak wczoraj ale niestety nie. Obstawiam, ze będzie to biochem niestety. Co prawda żadnych objawów na miesiączkę nie mam, a zawsze na kilka dni przed bardzo boli mnie brzuch, ale straciłam dzis optymizm i nadzieje. Poszłam bardzo późno spać bo coś o 2:30 i chwile przed tym robiłam siku. Ale obudzialam się z tak pełnym pęcherzem o 6:40, ze musiałam oddać mocz i z tego wlasnie zrobiłam test. Możliwe, ze mocz jednak nie był z „całej nocy” i coś się zadziało z tymi testami? Nie chce sobie wkręcać głupot oczywiście, nie o to chodzi, bo wiem, ze różne rzeczy maja prawo się dziać ale tal mi smutno jakoś, ze już wszystko rozważam
Kylyyy1408
Tak na betę pójdę jutro w weekend nie miałam możliwości. Jednak zdjęcia które dodawałam z wczoraj pokazują normalna kreskę, nie fabryczna tak sadze i dziewczyny tez tu tak uważają ( kilka wpisów wyżej) wiem, ze to nic nieznaczny ale jak w ciąży nie byłam nigdy żadne kreski na żadnym teście mi się nie pokazywały.Idź na betę po prostu. Testy nie wybarwiają się jednakowo a już napewno nie sluza do oceny rozwoju ciąży. Facelle u mnie zawsze pokazywały kreskę fabryczna.
Madriga
Tylko spokój i jutrzejsza beta pomogą w tej sytuacji. Nie wymyśliłaś sobie tych pasków, widziałyśmy zdjęcia. To by musiał być naprawdę pech, jeśli to są jakieś fabryczne kreski, zwłaszcza ta na paskowymTak na betę pójdę jutro w weekend nie miałam możliwości. Jednak zdjęcia które dodawałam z wczoraj pokazują normalna kreskę, nie fabryczna tak sadze i dziewczyny tez tu tak uważają ( kilka wpisów wyżej) wiem, ze to nic nieznaczny ale jak w ciąży nie byłam nigdy żadne kreski na żadnym teście mi się nie pokazywały.
Kylyyy1408
Zdaje sobie z tego sprawę wiec jutro na pewno pójdę, tez nie uważam zeby to były fabryczne skoro przy drugim teście w piątek kiedy go powtórzyłam już z późniejszego moczu wyszła biel i nie pokazała się żadna fabryczna kreska. A na płytkowy z DOZ tez jest widoczny cień, a test zupełnie innej firmy, mam aż takiego pecha ? Dziś przypadła 10-11dpo jutro będzie 11-12dpo, jaka powinnam mieć betę ? Generalnie po prostu powyżej 5 czy powinna mieć jakiś konkretnie spory wynik ?Tylko spokój i jutrzejsza beta pomogą w tej sytuacji. Nie wymyśliłaś sobie tych pasków, widziałyśmy zdjęcia. To by musiał być naprawdę pech, jeśli to są jakieś fabryczne kreski, zwłaszcza ta na paskowym
Kylyyy1408
Ciężko mi jest to stwierdzić ( bo według moich obserwacji, tak jak pisałam na monitoringu nie byłam, ale po testach owu, śluzie i temperaturze oraz klucz jajnika czyli dosłownie wszystko) owulacja mi się przesunęła i miałam ja w 26/27dc a cykle mam 30-31 dni. Nawet nie wiem kiedy dokładnie powinien teraz pojawić się okresKiedy powinnaś dostać okres?
reklama
Kylyyy1408
Rozumiem i dziękuje. Pójdę jutro i po prostu się okaże już nic nie testuje bo oszalejeTo jest wszystko bardzo wcześnie. Beta powyżej 5 potwierdzi ciążę. Te wartości mają ogromny rozstrzał. W pierwszej ciąży w 34 dniu cyklu miałam 150, w drugiej ciąży też w 34 dniu cyklu było 1200. Różnica ogromna
Podziel się: