reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieustanny płacz 6 tygodniowe niemowlę

Tak mi się wydaje kiedy zaczyna się kręcić przy piersi , ściskam brodawkę by zobaczyć czy coś jeszcze wypływa a tu niestety nic albo ledwo co .. a mały dalej głodny.

Nasza pediatra powiedziała nam że nie ma takiego specjalisty 😏

Muszę powiedzieć mojej koleżance neurologopedce, że nie istnieje ;)

reklama
Tak mi się wydaje kiedy zaczyna się kręcić przy piersi , ściskam brodawkę by zobaczyć czy coś jeszcze wypływa a tu niestety nic albo ledwo co .. a mały dalej głodny.

Ja to już bym zmieniała jak najszybciej lekarkę 😅

Ja to już bym zmieniała jak najszybciej lekarkę 😅
Właśnie zastanawiam się nad tym ! Jak mi to powiedziała, już nie kontynuowałam rozmowy bo stwierdziłam, że nie ma sensu.

Tak z innej beczki.

W następnym tygodniu mamy szczepienie.

Za uchem i na potylicy wyczuwalne już są 4 węzły chłonne (najpierw był 1)
Pediatra twierdzi, że to normalne i chce robić szczepienie.
Crp wyszło w tamtym tygodniu poniżej 0,6, temperatura zawsze 37,1-37,4. Pediatra twierdzi, że to nie jest normalna temp, że powinna być jak u dorosłego 🫣 a mimo to chce robić szczepienie.

Czy zaufać jej skoro twierdzi, że neurologopeda nie istnieje ? 😤

Nam z wèdzidełkiem pomogła tylko neurologopeda. Nikt inny nie widział problemu, a dziecko nie dotykało językiem do podniebienia. A mleko wyciekało jej bokami podczas jedzenia. Trochę chamstwo pediatry, no ale cóż.

Właśnie zastanawiam się nad tym ! Jak mi to powiedziała, już nie kontynuowałam rozmowy bo stwierdziłam, że nie ma sensu.

Tak z innej beczki.

W następnym tygodniu mamy szczepienie.

Za uchem i na potylicy wyczuwalne już są 4 węzły chłonne (najpierw był 1)
Pediatra twierdzi, że to normalne i chce robić szczepienie.
Crp wyszło w tamtym tygodniu poniżej 0,6, temperatura zawsze 37,1-37,4. Pediatra twierdzi, że to nie jest normalna temp, że powinna być jak u dorosłego 🫣 a mimo to chce robić szczepienie.

Czy zaufać jej skoro twierdzi, że neurologopeda nie istnieje ? 😤
Zmieniłabym lekarkę. Poważnie. Sprawdź czy u siebie w przychodni masz inną pediatrę. Ja zmieniłam w ogóle przychodnie, bo mi babka lekarka twierdziła że mam chore dziecko bo w wieku 3 tygodni NIE PODNOSIŁ BARKÓW na leżąco brzuchem 😂

Do góry