reklama
A czy pecherzyki rosły ci po clo? Czy po prostu dopiero za czwartym razem się udało bo nie reagowałas wcześniej na ten lek i dlatego nie było ciąży?U mnie za czwartym razem się udało, gdy już mialam odpuszczać...
Pęcherzyki rosły, owulacja była... Ale nie zaskakiwało. Dopiero za czwartym razem zaskoczyło efektem czego jest mój dwuletni synA czy pecherzyki rosły ci po clo? Czy po prostu dopiero za czwartym razem się udało bo nie reagowałas wcześniej na ten lek i dlatego nie było ciąży?
Trochę mnie pocieszyłas w takim razie…Pęcherzyki rosły, owulacja była... Ale nie zaskakiwało. Dopiero za czwartym razem zaskoczyło efektem czego jest mój dwuletni syn
Mayred91
Fanka BB :)
Kochana na spokojnie trzeba czasu, ja miałam 4 cykle z clo+ Aromek nieudane, między czasie 2 iui nieudane . przerwa 2 lata podejście jeszcze raz i się udało clo+ aromek + iui i aktualnie prawie 7 tc także życzę wytrwałości a napewno się uda
Cześć dziewczyny,
Po jakim czasie udało się wam zajść w ciąże po clo?
Ja mam za sobą pierwszy cykl, pecherzyki były same pękły, endometrium Ok, ciąży brak.
Załamka ;(
small_princess
Zaangażowana w BB
Jestem w trakcie 3 cyklu na CLO, dwa pierwsze nieudane mimo pęcherzyka itp. Teraz 10 dc, monitoring i pęcherzyka brak… wiec sama nie wiem co myśleć. Mam czekać na rozwój sytuacji. W pierwszym i drugim cyklu w okolicy owulacji czułam już podbrzusze dość mocno, teraz nic. Obawiam się wiec ze cykl będzie bezowulacyjny.
Mayred91
Fanka BB :)
Cykl bezowulacyjny nawet w czasie stymulacji może się zdarzyć, taka jest nasza budowa, i takie cykle zdarzają się w najmniej odpowiednim momencie.
Życzę wytrwałości i owocnego podejscia
Życzę wytrwałości i owocnego podejscia
Jestem w trakcie 3 cyklu na CLO, dwa pierwsze nieudane mimo pęcherzyka itp. Teraz 10 dc, monitoring i pęcherzyka brak… wiec sama nie wiem co myśleć. Mam czekać na rozwój sytuacji. W pierwszym i drugim cyklu w okolicy owulacji czułam już podbrzusze dość mocno, teraz nic. Obawiam się wiec ze cykl będzie bezowulacyjny.
reklama
Akurat brakiem bolu bym się nie przejmowała ponieważ tez nie czułam bolu a wyhodowałam dwa dominujące pęcherzykiJestem w trakcie 3 cyklu na CLO, dwa pierwsze nieudane mimo pęcherzyka itp. Teraz 10 dc, monitoring i pęcherzyka brak… wiec sama nie wiem co myśleć. Mam czekać na rozwój sytuacji. W pierwszym i drugim cyklu w okolicy owulacji czułam już podbrzusze dość mocno, teraz nic. Obawiam się wiec ze cykl będzie bezowulacyjny.