reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieregularny pęcherzyk ciazowy

Jest przed i po

Załączniki

• 3C218828-5717-43F8-9A9A-551350360B0C.jpeg
    3C218828-5717-43F8-9A9A-551350360B0C.jpeg
    235,4 KB · Wyświetleń: 124
  • C0AF92BF-112B-4B6C-BF73-390161B745D4.jpeg
    C0AF92BF-112B-4B6C-BF73-390161B745D4.jpeg
    323,8 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Jest przed i po
Ja trochę się naczytałam o tych nieregularnych albo o innych kształtach i nigdzie nie jest napisane że ma być okrągły i tylko taki będzie dobrze rokował ja też mam inny niż przy wcześniejszej ciąży ale póki co oki próbuje dołączyć zdjęcie ale jakieś problemy mi wyskakuja

Hej. U mnie było tak, że nawet nie wiedziałam czy jest serduszko, a zaczęłam naprawdę mocno krwawić z wielkimi skrzepami. Zarodek przetrwał i mam dwuletnia lobuziare w domu😊 a z kolei w pierwszej ciąży mialam.malutkie plamienie bez skrzepów nic i nie skończyło się dobrze. Trzymam kciuki za Was🙂

Nie ukrywam ze po tym krawieniu i to jeszcze z jakims śluzem już byłam przekonana ze to po wszystkim. A lekarz na usg powiedział „ co ma wisieć nie utonie” i widzi ładną ciąże. Oczywiście mam brać dalej progesteron. Po usg miałam trochę plamienia, ale już ustało a bol pleców jest spowodowany macica w tylozgieciu. Dodatkowo suplementują się spirulina i bardzo wam to polecam, mega mi to poprawiło wyniki krwi.

Nie ukrywam ze po tym krawieniu i to jeszcze z jakims śluzem już byłam przekonana ze to po wszystkim. A lekarz na usg powiedział „ co ma wisieć nie utonie” i widzi ładną ciąże. Oczywiście mam brać dalej progesteron. Po usg miałam trochę plamienia, ale już ustało a bol pleców jest spowodowany macica w tylozgieciu. Dodatkowo suplementują się spirulina i bardzo wam to polecam, mega mi to poprawiło wyniki krwi.
Trzy poronienia za mną i wiedziałam że to koniec - zawsze plamiłam.

Teraz jestem w czwartej ciąży i również plamiłam ale na całe szczęście wszystko jest dobrze ❤️❤️

Trzy poronienia za mną i wiedziałam że to koniec - zawsze plamiłam.

Teraz jestem w czwartej ciąży i również plamiłam ale na całe szczęście wszystko jest dobrze ❤️❤️
No właśnie ja plamilam od samego początku plis straszny bol brzucha. To tylko 6 tydzień, wiec generalnie wszystko jeszcze może się zdążyć, ale trzeba byc dobrej myśli. Miesiąc wcześniej wyciągnęłam spirale przez która aż 4 lata plamilam non stop, i myśle ze to tez może mieć swój wkład.

No właśnie ja plamilam od samego początku plis straszny bol brzucha. To tylko 6 tydzień, wiec generalnie wszystko jeszcze może się zdążyć, ale trzeba byc dobrej myśli. Miesiąc wcześniej wyciągnęłam spirale przez która aż 4 lata plamilam non stop, i myśle ze to tez może mieć swój wkład.
Ja o tej ciąży dowiedzialam się w 6 tyg i 5 dzień po tygodniu budzę się z brudna bielizna gdzie była krew jak i również brunatne plamy. Byłam pewna że to pewnie zbliża się koniec 😞
Pojechaliśmy na szpital a tam ❤️ pięknie biło i leżałam ponad tydzień czasu masa leków i teraz moje ❤️ ma 19 tyg i 3 dni i wierzę że to historia szczęśliwie się zakonczy ❤️❤️❤️

reklama
reklama
Do góry