reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieprzespane noce!! pomocy

kludi witaj w klubie Dorian potrafi czasem wziąć smoczek ale od jakiegoś czasu służy mu on do zabawy-wyciąga go z buzi obraca w rączce i probuje włożyć do buzi.a jak był mniejszy to robił tak jak twój brzdąc,albo się naciągał jak mu dawałam albo od razu wypluwał.:-D

reklama
witam!
mam ten sam problem z moim kacperkiem,zauwazylam ,ze jak miał parę miesięcy to spał dłużej w nocy,.a teraz zasypia o 22 no i o 24 juz sie zaczyna budzic co jakis czas na cycusia,podaję mu w dzien oczywiscie zupki,deserki itp.ale w nocy i tak jest głodny,Od miesiaca czasu juz spi z nami w łózku,:-(moja wina ponieważ wyjechałam do rodziców na miesiac(aby mnie odciazyli) i tam spał ze mna na łóżku ,gdy wróciliśmy do domku to pierwsza noc oczywiscie z nami w łózku,poniewaz jak go chcielismy przenosic to od razu sie budzil,skubaniec mały,no i tak juz zostało,śpimy w trójke.Kacperek rozwalony na pół tapczana jak królewicz a my z męzem scisnieci na drugim brzegu wrecz na podłodze;)
ile bym oddała aby sie połozyc o 22 i przespac cała noc az do 10 rano;-)

Betty ja tez jade do mamy ale żeby nie przyzwyczaic Piotrka do spania ze mna (bo jade na 2 msc) pozyczylam łóżeczko turystyczne..:tak:

Dziewczyny biję sie w pierś, bo narzekam na swoją córcię, która budzi się max. 2 razy w nocy. Raz to ok 5-6 na butlę mleka a czasem ok3 ot tak, zeby się poprzytulać, pomarudzić. A co do karmienia cyckiem to dzieci same odstawią, dopóki potrzebują a Wy możecie zaspokajacie ich potrzeby. Moja rola karmienia piersią dobiegła końća (rok i miesiąc) i powiem Wam żal mi:-(trzeba się o drugie starac hihi

Do góry