reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.....niepełnosprawność?

Kasiu to fajnego masz tate szalonego hihi..i piaskownnica juz stoi :-).
Chetnie was odwiedze ,teraz juz mi bedzie łatwiej trafic :tak:tylko dam ci znac na dnich kiedy ...bo to przedszkole a to kurs angielskeigo jeszcze chce robić ..mam nadzieje ze przed 20 zdazę;-)dzieki za zaproszenie

reklama
Witam wszystkich.Dawno mnie tu juz nie bylo ale dlatego ze pracuje i mam troszke kiepskie zmiany w pracy:tak:
My juz dostalismy wyniki badan na zgodnosc chromosomow i niunia nie ma zadnej choroby genetycznej:-):-D,poza tym dzisiaj wlasnie bylismy u kardiologa i jej serduszko jest jak dzwon,silne i zdrowe:tak::-),cieszymy sie ogromnie
poza tym siedze wlsnie na tygodniowym zwolnieniu w domku bo moje szczescie wirusa zlapalo a przy okazji opiekunki sie wykruszyly i nie moge nawet pojsc do pracy bo jestem w trakcie poszukiwania takowej:tak:ale jest dobrze
Kasiu nie przejmuj sie niczym, wszystko bedzie oki bo tak ma byc a nie inaczej
buziaczki

Witam kochane mamusie.Mamo Nastki moje gratulacje...ciesze się bardzo,że wyniki wyszły dobre.Kasiu fajnie miec takiego tate z pasją...

Witam kochane mamusie.Mamo Nastki moje gratulacje...ciesze się bardzo,że wyniki wyszły dobre.Kasiu fajnie miec takiego tate z pasją...
Witaj mamo Julci.My cieszymy sie bardzo i wiemy juz ze nasza mala nie ma wady genetycznej:tak:.Poza tym u nas raczej bez zmian wiekszych, ja czasowo jeszcez w domku ale we wtorek powrot do pracy maz tez pracuje i tak mija czas a my powoli szykujemy sie do Chrzcin i pierwszych urodzinek Anastasii, robimy dwie imprezy w jednym i zobaczymy jak to wszystko wyjdzie:-)
buziaki

Hej dziewczynki
U nas wszystko oki,my czekamy na wizyte u chirurga plastycznego na wyznaczenie daty operacji paluszka:tak:,wizyta dopiero w marcu;-).Poza tym nasza niunia rozwija sie prawidlowo, bez zadnych zmian i nawet ma juz gozow pelno i siniako.Chodzi do zlobka,cieszy sie bardzo a ja zmienilam prace bo niestety z poprzedniej mnie zwolnili przez to podobno ze za duzo dni wolnych na dziecko bralam.
Jestem teraz Bus Driver i podoba mi sie:-D;-),zdalam cale prawko juz i za jakies 3 tygonie bede sama jezdzic na Aberdonskich drogach,hihi:-)
A ogolnie to niunia juz skonczyla 15 miesiecy, widze ze Oliverek tez juz roczek skonczyl,gratulacje dla niunia i duuuzo zdrowka
buziaczki

No to trzeba będzie niedługo uważać na drogach Aberdeen ;-):-p
U nas z rozwojem tak sobie, ale cieszę się z tego jak jest :-) Młody jest już bardzo kumaty i już poznał sztukę terrorki ;-) Nie da się ukryć kto u nas rządzi ;-) Zasypia o 24-1 w nocy, non stop pełza po podłodze i patrzy co można przechwycić w swoje rączki, ostatnio na topie jest ława i ściąganie z niej obrusa, a później zawijanie się w niego :-D
Teraz biedaczek jest troszkę przeziębiony, ale na szczęście już jest lepiej :tak:
Za tydzień w piątek mamy kontrolę u kardiologa, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Ba, co ja gadam, musi być w porządku bo innej opcji nie ma :-)
Dziękujemy za życzonka i wysyłamy buziaki dla Nastusi :-)

Kasiu ciesze sie bardzo ze u Was bez zmian znaczy to tyle samo co dobrze a u kardiologa na kontroli bedzie dobrze nie masz czym sie martwic:tak:.U nas faktycznie duzo zmian i w sumie na lepsze wiec cieszymy sie wszyscy, mala az sie rwie do zlobka do dzieci.Codziennie pobudka o 7 rano ale ja i tak wstaje o 7 wiec dla mnie bomba jak na razie.Przynosi niunia swoja butelke z piciem,ksiazeczke ktora codziennie panie w zlobku wypelniaja i lecimy.Poza tym to za bardzo zycia prywatnego nie mamy ale i tak nie narzekamy bo wszystko sie uklada powoli:-)
buziaczki dla Was oraz dobrej nocki badz Dzien dobry;-)

reklama
Jesteśmy po kontroli, wszystko w jak najlepszym porządku :-D Następna kontrola dopiero za rok :-D W przyszłym tygodniu Młody może już do żłobka wrócić, przez ostatnie pół roku z racji wzmożonego ryzyka infekcji miał zakaz, a teraz już nic nie stoi na przeszkodzie:-)
Mamy za to troszkę problemów z uszkami, w środę wyszło, że Oliś ma płyn w uszach, miał go też na badaniu w październiku także czekamy teraz na skierowanie na badania do szpitala i zobaczymy co z tym będą robić. Nie wiadomo czy ten płyn to przez katar jest czy jakieś inne cholerstwo, fakt jest taki, że na obu wizytach Młodemu lało się z nosa. No, ale cóż ważne, że z serduchem jest wszystko w porządku, a uszami się nie będę na razie zamartwiać, poczekam na tą wizytę. Ważne, że bestia słyszy, czasami aż za dobrze ;-):-p

Do góry