reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.....niepełnosprawność?

reklama
Jest super to fakt, ale przez te ząbki jest z Niego teraz mały terrorysta ;-)Ale ma moje dziecię wybaczone, bo nawet tą swoją terrorkę uprawia z urokiem, chociaż czasami sił mi brak :-)

no tak ci nasi mali terrorysci:baffled:.moja ma katarek od niedzieli ale dzis tak jak by lepiej?!moze tez przez zabki, nie mam pojecia maruda jest okropna i wyjec sie z niej zrobil okrutny:tak:.ale jest super i w zyciu bym nie zamienila nawet jak bym mogla:-D.buzialki dla Olisia

Skąd ja to znam;-) Też bym tego mojego łobuza w życiu na inne dziecko nie zamieniła :-) Właśnie o dziwo grzecznie leży i bawi się zabaweczkami, a jak fajnie przy tym do nich gada ;-)
Buziaczki dla Nastki :-)

Moja wlasnie zasnela a ja korzystam z okazji i odpoczywam troszke:tak:.
Moja zrobila sie urwisowata i psoci tylko ale jak pisalam ostatnio bola dziaselka i niestety nie daje rady psocic :sorry2: ale jak juz zabki powychodza to pewnie da nam popalic
buziaki

MamoNastki trzymamy dzisiaj za Was kciukasy i powoli sami się zbieramy do kardiologa...
Wogóle wczoraj się wk..., bo wyznaczyli mi wizytę u kardiochirurga tego samego dnia i o tej samej godzinie co fizjoterapeutę (13 maja). Mają wpisane w swoich papierach kiedy mam jaką wizytę i mieli się do tego stosować:baffled:A tak wogóle to kardiochirurga mieli wyznaczyć wtedy kiedy będzie już ustalony termin operacji, zadzwoniłam do szpitala zapytać się czy już jest ten termin na co usłyszałam, że obowiązuje ich tajemnica służbowa i wszystkiego się od kardiochirurga dowiem... Jaka tajemnica?? W końcu matką jestem, czy nie mam prawa wiedzieć kiedy moje dziecko będzie operowane?? Oj dzisiaj im chyba tam dym zrobię niezły... A wogóle to zaczynam się strasznie denerwować operacją, im jej bliżej tym większe nerwy... Serce mi pęka po prostu...

Kasiu tzrymam kciuki kochana i nie przejmuj sie na zapas bedzie dobrze(chociaz ja tez sie denerwuje od dwoch dni:baffled:) ale musi byc okey i rozumiem twoje nerwy bo jak bym cos takiego uslyszala to tez bym sie w... ahh lepiej nie mowic. Nas tez czekaja operacje ale kiedy co i jak to nie mamy zielonego pojecia.
ja nie licze na jakakolwiek pomoc, ustalenia, ze strony ortopedy ale moze mnie zadziwia?!
odezwe sie jak juz bede mogla po wizycie a wam zdrowka zycze buziaki:-)

Nie jest dobrze, narazie nic więcej nie jestem w stanie napisać. Napiszę więcej jak ochłonę...Mam nadzieję, że przynajmniej u Was ok.

reklama
Hey Kasia.
Niestety u nas tez nie jest dobrze:no:,mala od lokcia w dol do dloni ma zle wyksztalcone kosci obie i lokciowa i promieniowa i niestety mozna to tylko obserwowac bo nic nie da sie z tym zrobic:no:.
jest mi tak okropnie ciezko ze nie damy rady malej pomoc:wściekła/y: ale niestety ortopeda powiedzial ze nawet jesli implanty to raczka czyli dlon moze byc niesprawna i za duze ryzyko a mozna sprobowac przeszczepic raczke nnie cala tylko od lokcia ale moze tez sie nie przyjac i szczerze nie wiem czy ktos nam pomoze ale bedziemy probowali:sorry2:
odezwij sie Kochana jak bedziesz mogla

Do góry