no ja niestety nie daje rady czesciej
prace mam taka e przed kompem nie siedze i nie ma szans pisac....a w domu mam do nadrobienia milion rzeczy , Bartek pozno chodzi spac i dlatego tak niestety po jednym zdaniu co jakis czas ...ale myslami jestem uzalezniona od was bo jak sie cos dzieje to jakby to wam sobie w glowie opowiadam, mysle o was...a ze czasu nie mam potem o tym napisac- no niestety, zebym miala inna prace i w ciagu dnia mogla...a tak ja dopiero o tej porze mam szanse do kompa usiasc i to tez nie zawsze
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hahah dokladnie
))
Ale fajnieze chociaz jestes
i mysle ze czasami widac wiecej niz jedno zdanie...Ale szczerze to prakuje nam tu pani psycholozki
))
Ale fajnieze chociaz jestes
Ja przyznam sie ze jak Sylwia-niezbyt juz nie tu ciagnie... jakos pusto tu...Rusalka wogole olala sprawe,Mamoot tez niewiadomo gdzie...reszta od wielkiego dzwona...wszyscy pisza po jednym zdaniu i spadaja...
Pati -czyli mnie skreslilas na straty?;/
nie mam czasu doslownie- dzis ide na 2 nocki z rzedu, do tego A. ma pozne zmiany wiec wszystko na mojej glowie, G. wciaz na cycku- walczymy by odccyckowac i Klaudii jak moge organizuje czas, bo inaczej by spedzila caly dzien przed TV...
po powrocie z PL bylismy kilka dni w Walii-Holyhead na wyspie...wrocilismy tydz temu, caly czas ktos nas odwiedza, albo my gdzies(w tym tyg. ur. mojej sis, jej chlopaka i mojego taty) i takie tempo zycia, ze nawet nie mam kiedy czasem po tylku sie podrapac! z rodzina juz komunikuje sie wyl. poprzez facebooka, bo inaczej nie mam czasu, a tak komp. wl. i coraz dosiade i cos skrobne...no i wciaz allegro- wysylam paczki/wystawiam...
Moze teraz jak Duska poszla do szkoly bede miala wiecej czasu...
patrycja24berlin
musislam Ci na ambicje wiechac zebys wpadla
))))))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusia az do śmierci?
I tak przyznam ze tęsknie za Wami babole moje
ukochane
I tak przyznam ze tęsknie za Wami babole moje

patrycja24berlin