reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Chyba nie czytaja...patrzylam na kakaw i sumke i nie byly tu wieki
eee...szkoda, ja melduje...mialam niezly maraton weekendowy nocka za nocka i imprezy do 6 nad ranem:O...a dzis juz od 9.00 na nogach ..czyli po 3 h snu..szkoda mi weekendu na spanie. Juz zaliczylismy zakupy,a po obiedzie jedziemy do Ikeii (czekamy az Gracun wstanie z popoludniowej drzemki
Do mnie Heatherek pisał jak jechali nad morze że jak będą wracać to może nas odwiedzą , my akurat bylismy na urlopie a w ten dzien co wracali mmiały byc urodziny Bartka...mieli się jeszcze odezwać ale się nie odezwali a ja w tym zamieszaniu powrotowo urodzinowym też zapomniałam...szkoda
a do Daniea Fusikowego to nawet wysłaliśmy kartkę urodzinową bo i Fusikowa ostatnio przysłała na święta ale niestety kartka wróciła bo się okazało że mamy stary adres
a do Daniea Fusikowego to nawet wysłaliśmy kartkę urodzinową bo i Fusikowa ostatnio przysłała na święta ale niestety kartka wróciła bo się okazało że mamy stary adres
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja sie usprawiedliwiam ale przewaznie mialam chwilke w pracy zeby zajrzec ale ostatnio mam taki kołowrót ze nie mam chwili zeby nawet odsapnąc i jeszcze szkole 2 nowe osoby maskara robie za 3 jak sie troche unormuje to bedzie mnie tu wiecej.
reklama
Podziel się: