reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
eee...szkoda, :( ja melduje...mialam niezly maraton weekendowy nocka za nocka i imprezy do 6 nad ranem:O...a dzis juz od 9.00 na nogach ..czyli po 3 h snu..szkoda mi weekendu na spanie. Juz zaliczylismy zakupy,a po obiedzie jedziemy do Ikeii:) (czekamy az Gracun wstanie z popoludniowej drzemki;)

Do mnie Heatherek pisał jak jechali nad morze że jak będą wracać to może nas odwiedzą , my akurat bylismy na urlopie a w ten dzien co wracali mmiały byc urodziny Bartka...mieli się jeszcze odezwać ale się nie odezwali a ja w tym zamieszaniu powrotowo urodzinowym też zapomniałam...szkoda
a do Daniea Fusikowego to nawet wysłaliśmy kartkę urodzinową bo i Fusikowa ostatnio przysłała na święta ale niestety kartka wróciła bo się okazało że mamy stary adres:(

ja sie usprawiedliwiam ale przewaznie mialam chwilke w pracy zeby zajrzec ale ostatnio mam taki kołowrót ze nie mam chwili zeby nawet odsapnąc i jeszcze szkole 2 nowe osoby maskara robie za 3 jak sie troche unormuje to bedzie mnie tu wiecej.

reklama
Do góry