reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to jak laski zamykamy watki czy będziecie klikać?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Po moim trupie pipy wy jedne grochowe!!!!!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
O, szantaż! ale dobrze, ta metoda działa. Przekonałam się wczoraj- chciałam przesunąć dostawę mebli, pani powiedziała, że się nie da, to zrobiłam małą awanturkę, powiedziałam, że w takim razie mogą ich w ogóle nie przywozić, pani od razu zmieniła front, powiedziała, że sprawdzi i za godzinę oddzwoniła milutkim głosikiem informując, że oczywiście meble przyjadą w sobotę tak jak prosiłam. Trochę motywacji i wszystko się da :-)
reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
My doleczamy końcówkę ospy . Sandra była mocno wysypana
ale już po na szczęscie :-) do przedszkola narazie nie chodzi ... niestety ominął ją bal i inne uroczystości ale z drugiej strony jeszcze tyle przed nią
Mam teraz troche mniej czasu bo zamieniłam / kupiłam rodzicom mieszkanie i .... kupe roboty ...remont ...pilnowanie fachowców będą teraz bliżej mnie Są już starsi trzeba się nimi zająć
Ale czasem podczytuje . A czerwcówki nie mogą przestać istnieć ... no co wy dziewczyny ... Znamy się już tyle lat Czytanie was to już jak narkotyk ...
Czasami odwyk ale jednak się wraca
ale już po na szczęscie :-) do przedszkola narazie nie chodzi ... niestety ominął ją bal i inne uroczystości ale z drugiej strony jeszcze tyle przed nią
Mam teraz troche mniej czasu bo zamieniłam / kupiłam rodzicom mieszkanie i .... kupe roboty ...remont ...pilnowanie fachowców będą teraz bliżej mnie Są już starsi trzeba się nimi zająć
Ale czasem podczytuje . A czerwcówki nie mogą przestać istnieć ... no co wy dziewczyny ... Znamy się już tyle lat Czytanie was to już jak narkotyk ...
Czasami odwyk ale jednak się wraca
Podziel się: