reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja wrocilam a tu pusto :-(.... halllloooo.....:-)

Po powrocie z Belgii troch mnie wciagnely sprawy organizacyjne...przedszkola dzieci, planowane wakacje, lato w rozjazdach (jak zwykle;-))....i tak tylko przelotem zagladalam. No ale teraz powinno byc lepiej...tydzien w Alpach juz zaliczony, Julek zdobyl pierwszy narciarski medal (spedzil tydzen w nariarskim przedszkolu:-), mysmy z mezem mieli wkoncu okazje pojezdzc na nartach bo Zoska w tym roku nie protestowala i z ochota chodzila tydzien do lokalnego przedszkola. Tak wiec urlop zimowy jak najbardziej udany i dzieki temu teraz jakos tak lzej wdrazac sie w codziennosc :-)

No nie niektórzy to pożyją:-), ja w środe ruszam w podróż w rodzinne strony tylko z siostrą , mamy kilka spraw do załatwienia a przy okazji:szok:

oj Cicha:-D ale Ci dobrze. A dzieci jakie będą obyte:-).

A swoją drogą ciekawe co u Aniab? Kiedy miała mieć zabieg?

Fredka Ania na ferie pojechala z dzieciakami-o ile wiem to chyba do Szwecji do meza...Dobrze gadam???

Cicha a Ty foty jakies wstaw!!!!!

reklama
dziewczeta- ja nie nadazam za Wami...naprawde chcialabym, ale to wrecz niemozlwie:-D ..ja po calym dniu...wycisnieta jak cytryna teraz siadam do kompa...gdzie konczy mi sie pranie, skonczylam prasowac:baffled: i zmkam spac, bo padam! a dzien, by ze wszystkim wyrobic zaczynam o 6-7- inaczej doba mialaby dla mnie za malo godzin...tak jak teraz koniec tygodnia, a ja czuje sie jak przeorana:sorry2:
przelece przez wszytkie nasze watki i mowie dobranoc...moze do jutra choc zaplanowalam w koncu porzadki!:surprised:musze w szafkach poukldac, bo wszystcy maja pozradek -maz, corka, a ja od powrotu z wakacji wywalam ciuchy z szafy szukam potrzebnych i wciskam:-D bo z czasem krucho :surprised: ja to naprawde licze ze jak dzidzius sie urodzi wowczas troche spasuje:-D i "odpoczne"

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry