reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Asiu dokładnie :-)
a ja czasmi ja Sumka chociaż przeczytam nie zawsze mam czas napisać ale czytać muszę wszystko od A do Z :-)

reklama
Ja niestety :-D też uzależniona(czytaczka) a z tymi wnuczkami to dobre hehe

dobre ...:-D
już sobie wyobrażam nie tyle zdjecia naszych wnuków co nasze zdjęcia w watku "głupie miny" takie pomarszczone gębusie...:-);-):-p

No to moge spac spokojnie:-D
I tak trzymac kobity!!!!
A ja chyba pierwszy raz bedac w domu nie mam czasu na bb..ale jak wiecie chrzciny w soboate,dzis wieczorem juz gosci z polski zawitaja wiec sprzatam,piore ,pucuje okna itp itd...Wlasnie zaraz lecimy na wielkie zakupy...Dzis nadrobie zanim wszyscy przyjada zaleglosci a wtedy do poniedzialku pewnie mnie nie bedzie...Ale jak wpadne to z filmamy i fotami no i moze jaki tort zostanie:-D
Na szczescie mam juz kiece dla mlodej ,ale dla siebie nic nie znalazlam...Ale stwierdzilam ze chyba za bardzo sie przejmuje...Wyciagne cos tam z szafy starego i tez bedzie dobrze...Szczerze zygalam juz na te przymiarki w sklepach...I na wszystko krecilam nosem...Ale jak juz cos znalazlam to raczej tak na czerwiec lipiec sie nadawalo...
ahhhh babie to nie dogodzisz:-D:no::-D

Pasti, cokolwiek ie założysz, na pewno będziecie wyglądać pięknie obie z naszą Gwiazdką!! Ja poproszę tonę zdjęć - tortem też bym nie pogardziła :)

hehe-zapierdzielam tu po tych watkach jak nienormalna...No bo wiecie zaraz goscie beda a ja musze wiedziec wszystko na bierzaco...Zreszta jak sie uda to moze i w wannie na laptopa wejde...Wiadomo-przy gosciach nie wypada:-D:laugh2:

Pati baw sie dobrze, śliczna z ciebie dziewczyna więc w starej sukience też będzie ci do twarzy;-) zresztą to Noemi ma błyszczeć, to jej święto:-)
czekamy na zdjęcia, za tort podziękuje- jestem na diecie;-):-D

reklama
Do góry