reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Dziewczyny ja też muszę usprawiedliwić się czemu nie ma mnie tak często na baby boomie jakbym chciała. Męża mam niestety w Dublinie tak że praktycznie jestem matką samotnie wychowująca dwójkę dzieciaczków bo mam też starszego synka 11 letniego niby duzego ale jeszcze zbyt małego żeby zajął się długo małą. Pracuje odkąd mała skończyła 4 m-ce niedługo bo przez ok 4-5 godzin dziennie, wtedy niunia jest albo z moją albo męża mamą. Czasami czytam wasze posty ale nie zdążam wszystkich dokładnie pooglądać a już o odpisaniu nie ma mowy. Wybaczcie mi proszę moje nieodpisywanie na posty. Mąż ma kontrakt jeszcze kilka m-cy więc może to się zmieni :tak:

Sylwia, my tez poprosimy o duzo fotek, uwielbiamy fotki! :-D :-D :-D

Kakaw, czujemy Twoja duchowa obecnosc na forum :-D Usciskaj od ciotek swoje Dzieciaczki!

Sylka a tak wlasnie sobie dzis myslalam, ze gdzies nam zniklas. W kazdym baz razie my tez nalezymy do ,zdjeciowych fanatykow, a wiec prosimy o wiele...:-)
A swoja droga jak tam Wojtus na nowych wlosciach?

Kakaw wpadaj kiedy mozesz i trzymajcie sie cieplo:-)

My tez ostatnio mniej czesto bo ostatnie dni to od imprezy do imprezy (wczoraj robilismy wielkie nalesnikowe popoludnie dla znajomych z dziecmi - tzn. tona nalesnikow i kilkanascie rodzai nadzienia wiec kazdy mogl ulepic swego - mowie wam hicior:-) a w czwartek rano zmykamy na dlugi bo 6 dniowy weekend do znajomych do Atlanty. Juz sie ciesze bo po drodze zatrzymamy sie w gorach, polezymy w cieplych wodach a moze nawet damy sie wymasowac (ja napewno ale maz pewnie sie wykreci):-)

Sylwia, fajnie Cię "widzieć".
Kakaw - usprawiedliwiona;-), trzymaj się!
Cicha - udanego wyjazdu! I miłego masażu!:-D:-D

a w czwartek rano zmykamy na dlugi bo 6 dniowy weekend do znajomych do Atlanty. Juz sie ciesze bo po drodze zatrzymamy sie w gorach, polezymy w cieplych wodach a moze nawet damy sie wymasowac (ja napewno ale maz pewnie sie wykreci):-)

Cicha, nie musze wspominac, ze foty z dalekich krajow baaardzo mile widziane?... :-D

Już widzę, że w związku z powrotem do pracy na pełen etat nie będę tu tak często mogła zaglądać. Ale obiecuję, że będę się starać.:tak:

reklama
Do góry