reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Fredka, takie wlasnie zycie... Ja z tego samego powodu jakos tak rzadziej tu ostatnio zagladam. Tesknie jak diabli za czasami, kiedy w coagu dnia siadalam sobie przy kompie i stukalam z Wami na zywo. Teraz niestety, z pracy sie nie da, jak wracam z pracy to Mateusz juz jest po spaniu i wymaga mojej obecnosci non-stop, potem Najmilszy wraca z pracy i spedzamy ten czas razem, a potem to juz nie mam sily na siedzenie przed kompem.... Ale poniewaz jakos tak za Wami tesknie i zle mi, jak nie wiem co u Was, wiec - chociaz raz na jakis czas.... ;)

Olenke widzialam na zastrzezonych - jejuuuuuu, Fredka, ale masz fajna CORE ;)

reklama
A ja tylko doniose (zebyscie na mnie nie narzekaly ze milcze:-)), ze jutro rano ruszamy na tygodniowe wakacje z tesciami i cala rodzinka. Mam nadzieje, ze sobie troche odpoczniemy bo po powrocie od razu w poniedzialek z rana przepowadzka. Tak wiec moze byc troche cicho z mojej srony.

Hej dziewczyny w końcu i ja sie odzywam a nie było mnie z przyczyn technicznych- wirusy zaatakowały już nie tylko moją rodzinke ale i komputer:-DTeraz się śmieję ale jak mi system padł to mało niepłakałam:tak:Od dziś zaczynam nadrabianie :-)

Cicha bedziemy tesknic ale ja lubie jak wyjezdzacie-przynajmniej kawal swiata zobacze:-D Cykaj fotki-duzo fotek...:tak:

A nia a cos tam ogladala w necie ze wirusa zalapalas? Znowu te erotyki???:-D:rofl2:

Niestety chyba zniknęły bez słowa....................... a szkoda
Hej dziewczyny :-) miło zę pamiętacie .. nigdzie nie zniknełam tylko tyle ostatnio się dzieje że niestety na BB brakuje czasu .. ponadto w robocie zablokowali mi BB i kicha na całego ..
Czasami obejrze zdjęcia ale na wklejanie niestety brakuje czasu..
Dabiel staje się coraz bardziej wymagający uwagi (zresztą same dobrze wiecie) i wieczorami padam z nóg...
a tu w robocie wymyślili nam egzaminy sprawdzające wiedzę a że ja po pedagogice pracuję w banku muszę dużo się uczyć ( normalnie sterta akademickich podręczników przede mną :-( ) pierwszego nie zdałam i teraz mam wielkiego pietra .. z roboty nie wylecę ale obciach na całego.. więc ostro zakuwam bilanse i różne wskaźniki
Ponadto mam problemy z młodszym bratem - zadał się z dziwnym towarzystwem i łobuzuje .. mama bardzo to przeżywa .
Jednocześnie szukamy mieszkanka bo chcyemy po nowym roku zmienić na większe HURA !!!!
a i największy mój sukces kupiłam sobie autko i odważyłam się jeżdzić sama !! po 2 latach od zdanego egzaminu :-) REWELACJA .. autko małe bo cinqucento ale dla mnie akurat
to tyle na razie postaram się wkleić zdjęcia ale to dopiero może wieczorem albo w weekend
Bardzo dziękuję za śmieszne maile - mąż się cieszy bo to jego domowa rozrywka :-)
Całuję Was ciepło :-)

reklama
Do góry