reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

dziś wygląda na to że już się przestawił - tzn większych problemów nie było....gorzej z nami :(:(:( jak tu powrócić do normalnego życia????

Racja....

A wiecie jak się myli czy mówić na Baśkę Baśka czy Magda? Ja tam stosowałam zamiennie. Mam nadzieję, że nie miałąś nic przeciwko.:-)

reklama
Mamoot, ja zagmatwalam jeszcze bardziej: do Baski mowilam Magda, a o Basce - Baska :-D:-D:-D Najbardziej zdziwilam naszych znajomych (Anie i Jarka), jak powiedzialam, ze Baska cos-tam.... Padlo pytanie: "to jeszcze ktos wiecej potem dojechal?" :-D:-D:-D

witam dziewczynki po bardzo dłuiej nie obecności bardzo mi was brakowało teraz postaram sie byc na bierząco wszystko mi sie ułozyło bede teraz z wai codziennie gorące buziaki na przywitanie :-)

reklama
U nas wszystko wporządku kacper sie rozwija super dosie jak na drożczach jak mi sie uda wkleic jego zdjęcie to go zobaczycie bo narazie nie wiem ja mam to zobić i jak mam zrobić pasek z moim maleństwem :-)

Do góry