reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Hej Aniu, fajnie, że wróciliście!
Oj współczuję Ci bardzo, ale tak jak pisze Basia, za niedługo powinno byc wszystko w porządku! U nas różnie - na noc zawsze zasypia sam - raz szybciej, raz dłużej, za to w ciągu dnia szkoda mu czasu na spanie i walczy do upadłego. Jak po raz nasty wchodzę do pokoiku i przekonuję go do położenia się i przytulenia do pieseczka i nic to nie daje, to biorę do łózka, przytula się i zasypia. Wtedy odnoszę go do łóżeczka i śpi...
Głowa do góry!

Kochane cioteczki - jestesmy z Wami codziennie:-)- ale nie zawsze udaje nam sie zalogować.
\dziś juz padam, wiec za długo sobie tu z Wami ni posiedze- bo własnie skonczylam sie pakowac, usmazylam kotleciki na drogę;-) posprzatałam i juz padam, a raano juz w droge - do POLSKI- hip hip huraaa!- postaram se zaglądać czasem, ale wiecie jak jest..musze byc wszedzie:happy:tyyle mnie nie było w domku..a 3 tyg szybko zapewne minał., wiec nie szalec tu na forum - zasypac mnie proszę zdjecami, bym po powrocie mnie uszcześliwic;\0

sciskamy mooocno - i do usłyszenia/zobaczenia/sklikania- całujeeemy!

Rusałko - naciesz sie Polska :)
A my wyruszamy jutro - jutro jeszcze u teściów więc może zajrzę, ale potem przez tydzień nad jeziorem - mam nadzieje że pogoda nie wykurzy nas szybciej, trzymajcie kciuki za pogodę :) pa

Dziewczynki ja znikam na dłuzej dlatego zarzuciłam wam troszke zdjeć na zastrzeżonym:-) pojawimy sie około 20 sierpnia bardzo bede z a Wami tęsknic:-)

reklama
Ja też znkam jutro - już pisałam na wątku urlopowym, że uciekamy na Mazury na 2 tygodnie. Mogę się tam łączyć prze interent, ale nie ma stałego łącza, więc raczej mnie nie będzie tu.
Baśka, Fusiku - do zobaczenia na Mazurach!:-) Już się nie mogę doczekać. Może jeszcze ktoś jeszcze się skusi.

Do góry