reklama
Sama nie wiem...no ale nic nie zmienialismy a nigdy nie było problemów..... Ostatnio tez pomyslelismy o zabezpieczneiach i czesc posciagalismy, ale to nie było jak wiadac to..Ale dzis zalogowałam sie bez problemu
Dziewczyny, my znów uciekamy na Mazury na weekend.:-)
Udanego weekendu!!!
Mamoot pięknej pogody wam życzę :-)
mnie też może nie być przez tydzień, wprawdzie nigdzie nie wyjeżdzam , ale po 6 tygodniach wojaży tirem , wraca mój kochany małż , to mogę nie mieć czasu wieczorem na bb rozumiecie trzeba nadrobić inne zaległości;-)
mnie też może nie być przez tydzień, wprawdzie nigdzie nie wyjeżdzam , ale po 6 tygodniach wojaży tirem , wraca mój kochany małż , to mogę nie mieć czasu wieczorem na bb rozumiecie trzeba nadrobić inne zaległości;-)
Hej! My również się przyłączamy do życzeń udanego wypoczynku. Chciałyśmy się zameldować i powiedzieć, że jesteśmy:-). Z gorszym a czasem lepszym nastrojem.
Mamy sporo zaległości!!!! A więc do dzieła. Ach no i było nam smutno bez Was
Mamy sporo zaległości!!!! A więc do dzieła. Ach no i było nam smutno bez Was
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
FREDKO witaj :-):-) a wszystkim urlopowiczkom życze miłego byczenia się i przepięknej pogody :-):-)
No i my jesteśmy już od dziś ( ale mam zaległości) po tygodniowej nieobecności . Ze smutkiem stwierdzam że moja mama już poleciała :-( :"""(
Lece ogarnąć zaległości :-)
No i my jesteśmy już od dziś ( ale mam zaległości) po tygodniowej nieobecności . Ze smutkiem stwierdzam że moja mama już poleciała :-( :"""(
Lece ogarnąć zaległości :-)
Podziel się: