reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
No i nie pojechałam, bo wczoraj Mycha znów zaczęła się gorzej czuć. Rano byliśmy na pobieraniu krwi, potem z wynikami u lekarza no i ma zapalenie oskrzeli. :-(
Niestety z dziećmi nic się nie da zaplanować.

To ja też się pochwalę. Ala chora a konsultacje z anestezjologiem w poniedziałek. Ma katar,duszności i koszmarny kaszel. Pa.pa zabiegu. I wszystko poszło na marne. Ciekawe na kiedy dostanie następny termin. Przed nami długa koszmarna zima......

My poniedziałkowy poranek rozpoczęliśmy z gorączka która pewnie młody dostał od tatusia który cały weekend tu rozsiewal zarazę. Ale po dawce leków już ok dzisiaj jednak jesteśmy w domu.

Czesc dziewczyny... :) milo ze jeszcze sie martwicie co ze mna :-D
Powiem szczerze ,ze normalnie nie mam weny na siedzenie na bb... nie myslalam ,ze kiedys to napisze:sorry::zawstydzona/y: Ale z sentymentu musialam tu zajzec ;)
Bylismy na kilka dni w Krakowie...bardzo mi sie podobalo...strzelilismy rundke dorozka,poplywalismy statkiem,zwiedzilismy Wieliczke,posmigalismy po knajpkach...Wynajelismy fajny apartament-trzy pokoje... Syla moze znasz to "osiedle" Garden Residence???? bylismy my z Niemi plus cora mojego brata... Wszyscy zadowooleni,pogoda dopisala...Ale stwierdzam ze ceny to tam tez niezle ;) Bylismy od wtorku 16:00 do piatku 12:00 i stuknelo 3500 zl:szok::szok:

A tak to u nas okay... Noemi ma wlasnie drugi tydzien wolnego od szkoly...Ale od nastepnego poniedzialku znowu rusza...Byla u nas na weekend moja mama...troche krotko ale zawsze cos... Pozdrawiam Was... i wezcie zrobcie cos ze mna zebym tu czesciej byla :D

reklama
Do góry