reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Pati- nawet mnie nie wkurzaj!
Laski chorujace- dolaczam- trzymajcie sie i zdrowka zycze!
Mamoot- jak wypadzik???

u mnie ostatnio bardzo duzo sie dzieje. Zdecydowanie za duzo, co odbilo sie na moim zdrowi i ...tak, ze w niedziele nie podnioslam sie z lozka..Nie wiem co komu chcialam udowodnic, ale przesadzilam biorac na siebie zbyt duzo obowiazkow....opowiem jutro na zamknietym...

Obiecuje byc czesciej :-)
Terz kiedy moj brat sprowadzi tu swoja rodzinke to poprostu czesciej u siebie bywamy...dzieciaki razem szaleja...My kawkujemy,spacerki,wypady i czasu i checi na komputer ogolnie malo...Wpadam na FB. ogarniam temat i znikam...

Rusia mam nadzieje ze u Ciebie lepiej :)

juz ok, zwolnilam tempo.
Pati, przyjelysmy do wiadomosci, ale to Cie nie tlumaczy by zniknac...zostawic nas na zawsze:szok:..fajnie, ze jestes:tak:

nie no jak tak bysmy poznikaly to masakra :D ja zaluje ze nie spotkalam sie z Syla...Ale czas zapierniczal,ciagle w ruchu ,a potem cieszylam sie tylko na lozko,piwko-winko i tv :-D

reklama
Do góry