reklama
Pati- nawet mnie nie wkurzaj!
Laski chorujace- dolaczam- trzymajcie sie i zdrowka zycze!
Mamoot- jak wypadzik???
u mnie ostatnio bardzo duzo sie dzieje. Zdecydowanie za duzo, co odbilo sie na moim zdrowi i ...tak, ze w niedziele nie podnioslam sie z lozka..Nie wiem co komu chcialam udowodnic, ale przesadzilam biorac na siebie zbyt duzo obowiazkow....opowiem jutro na zamknietym...
Laski chorujace- dolaczam- trzymajcie sie i zdrowka zycze!
Mamoot- jak wypadzik???
u mnie ostatnio bardzo duzo sie dzieje. Zdecydowanie za duzo, co odbilo sie na moim zdrowi i ...tak, ze w niedziele nie podnioslam sie z lozka..Nie wiem co komu chcialam udowodnic, ale przesadzilam biorac na siebie zbyt duzo obowiazkow....opowiem jutro na zamknietym...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Obiecuje byc czesciej :-)
Terz kiedy moj brat sprowadzi tu swoja rodzinke to poprostu czesciej u siebie bywamy...dzieciaki razem szaleja...My kawkujemy,spacerki,wypady i czasu i checi na komputer ogolnie malo...Wpadam na FB. ogarniam temat i znikam...
Rusia mam nadzieje ze u Ciebie lepiej
Terz kiedy moj brat sprowadzi tu swoja rodzinke to poprostu czesciej u siebie bywamy...dzieciaki razem szaleja...My kawkujemy,spacerki,wypady i czasu i checi na komputer ogolnie malo...Wpadam na FB. ogarniam temat i znikam...
Rusia mam nadzieje ze u Ciebie lepiej
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
nie no jak tak bysmy poznikaly to masakra ja zaluje ze nie spotkalam sie z Syla...Ale czas zapierniczal,ciagle w ruchu ,a potem cieszylam sie tylko na lozko,piwko-winko i tv
reklama
Podziel się: